Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (27)

Jälleen kerran herkkähipiäiset ja tosikot täyttävät tämän vastauspalstan katkerilla kyynelillä ja ja oman minänsä synkällä piehtaroinnilla. Onneksi meillä on salaisena aseeenamme huumori jonka kukka näyttää avautuvan suomen suurelle enemmistölle. Näin enemmistö on kuin onkin oikeassa.Hurraa herra Jarlalle!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muistaakseni tutkimusten mukaan perussuomalaisten äänestäjät ovat keskimääräistä koulutetumpia ja varakkaampia. Lisäksi myös useammin yrittäjiä.

Demarien ja vasemmiston äänestäjät olivat taas kouluttamattomia ja pienituloisia. Näihinhän tuo keskikalja uppoaa. Eli siis "perussuomalaisia" joiden aate ja nenä on punainen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Fingerpori kertoo enemmän kuin tuhat sanaa... Tai perssuomalaista poliitikkoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei tässä mitään vitsiä ole. Tekstit pitävät täysin paikkaansa tosielämässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hmm... tässä nyt haetaan jotain stereotypiaa vissiin? Ei aukea vaikka olen persuja äänestänyt ja tulen äänestämään myös ensikerralla vaikka gallupissa väitin äänestäväni vasemmistoa siitä huolimatta että se kirpaisi. Mutta tämä sarjakuva meni nyt ohi vaikka kaikki muut olen tajunnut, no jaa, samapa tuo - tyhmä persu taidan olla, samapa tuo ja varmaan myös rasisti sellaisen mielestä joka kärjistää kaikki antamani esimerkit eikä oikeasti kuuntele mielipiteitäni jotka pyrkivät vain ajamaan kaikkien yhteistä etua, samapa tuo... ja tiedän, kohta joku sanoo ettei taida olla sama kun vielä jatkan mutta siksi toistan vielä kerran: samapa tuo :) en ole niin tosikko.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei oikein aukea, perussuomalaiset ovat työtä vieroksuvia alkoholisteja?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jotenkin hassusti ovat tällaisen stereotypian luoneet ja ilmeisesti uppoaa yleisöön, no hyvä että muutkin saavat nauraa edes kerran kun ei muut jutut ilmeisesti aukea heille ja itse saa pitää taukoa ettei hymylihakset lihaskrampaa :)

Mutta herää kyllä kysymys että löytyykö jostain pohjaa tälle stereotypialle?
Tilastotietoa persujen kannattajista, heidän alkoholikulutuksesta, tilastoa työttömyydestä jne. ? Itse en ainakaan juo kuin kerran vuodessa, kannatan persuja, työssä silloin tällöin ja tuollainen uhkaus mieluiten pysyvästä työstä olisi mahtava :) - todellisuus on kuitenkin muuta, kukaan ei tahdo palkata persun kannattajaa jos sen mainitsee ja uhkaukset ovat paljon väkivaltaisempia olleet kun politiikasta puhutaan jos ollaan hieman erimieltä asioista, enkä edes mitään rasistisia puhu mutta sekin riippuu ehkä perspektiivistä ja toisen mielestä kaikkien turvallisuuden nimissä tehtävä rajatarkastus on rasismia vaikka tarkoitus on suojella kaikkia ja olen siis kannattanut tarkastusta kaikille rajan ylittäville, taustojen selvittämistä jne. Mutta se on rasismia ilmeisesti, no sitten olen rasisti joka pyrkii vain ajattelemaaan kaikkien hyvinvointia rasismin nimissä tjs.?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Perussuomalaisten vihaajien älykkyystaso tulee hyvin esiin kommenteissa. Sääliksi käy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jaa, muutkin ovat huomanneet, että eniten naisten ja työpaikkojen viemistä pelkäävät työttömät, yksin elävät sinkkupersumiehet.
Nämä, joiden työllistymistä estää lähinnä luku- ja kirjoitustaidottomuus ja parisuhdetta hankala luonne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (27)

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hurmos loppumassa - paluu Sipilän linjoille?

259 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kaupoissa köhisijät

Siis voi hyvää päivää näitä aloittajan kaltaisia ylineuroottisia yskimispoliiseja. Esimerkiksi minulla irtoaa limaa, nen... Lue lisää...
Hui hirveää! Sillä o...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

9.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image