Kommentoi

Anteeksi tekijälle mutta välillä nämä kommentit ovat jopa parempia kuin itse aihe.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Milloin saamme semmoisen koirankutsupillin, jonka muistiin voisi äänittää oman jääkaapin ovenavaus äänen, ja sitten soittaa sen äänen sen pillin avulla kun haluaa koiransa tulevan pihalta sisälle?

Vaan Nooan arkista taas heräsi halu kysyä tänne osuneilta teologeilta että, jos voimme sielun silmin nähdä kuinka Nooa, siinä silloin kun jo on alkanut hieman sataa tihuuttamaan, teki arkissaan inventaariota, kohteena linnut, ja niistä tiaiset?:
-Talitiaiset...OK löytyy,
-Sinitiaiset...OK löytyy,
-Puutiaiset...no voi sun borrelioosis, ja eiku etsimään.

Ja valitettavasti Nooa sitten löysi puutiaisparin jostakin. Miksi Nooa otti puutiaiset arkkiinsa?, ja miksi rakas taivaallinen absoluutti moisen eläinlajin ylipäätään alunperin loi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"-Talitiaiset...OK löytyy,
-Sinitiaiset...OK löytyy,
-Puutiaiset...no voi sun borrelioosis, ja eiku etsimään."
Mutta entäpä sitten satiaiset ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Mutta entäpä sitten satiaiset ?"

SA-Tiaiset. Niitä, kuten nimestäkin voi päätellä, löytyy sieltä missä puolustusvoimat toimii. Joten jos Nooalla ei niitä omasta takaa ollut, niin hän varmaan löysi niitä Pansion laivastoasemalta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei sitä äänittävää koirankutsupilliä tarvitse odottaa. Jokaisella on sellainen valmiiksi mukana: kännykkä. Kännykällä voi sen jääkaapin oven äänen äänittää ja soittaa sen sitten koiralle. Tämä idea vaatinee hieman kokeilua ja viritystä, koska kännyköiden äänentoisto-ominaisuudet eivät ole aivan HiFiä; koira saattaa tunnistaa, että tuossapa muuten tuttu jääkaapin oven äännähdys, mutta se tulee ikäänkuin peltipurkista tai kännykästä. taidampa siis jättää ääni huomioimatta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hehheh... Ei kun koko arkin kaikki eläimet kuulivat, kun jääkaapin ovi narahti auki ja ryntäsivät paikalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No ei varmaan. Mistähän arvelet että meetwursti tehdään, onko ehkä kasvisruokaa? Jos tappaa lajin kahdesta yksilöstä toisen, mites käy koko lajille? Tulee sukupuutto ja tasapaino järkkyy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No ei todellakaan noin. Teoria ulkoavaruudesta :) Oikeasti se menee niin että jääkapin ovi kun aukeaa, ryntää elukat sinne ja vene keikkaa. Nimimerkkisi osui ihan nappiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun jääkaapin ovi narahtaa niin ainakin meillä elikko ryntää salamana keittiöön. Arkissa lihansyöjät singahtivat köökkiin ja paatti kallistui?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö eläimet ollu omissa häkeissään eikä hillunnu vapaina pitkin kantta? Ja oliko niien oltava ehdottomasti täysikasvuisia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa lumisateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamulla ja aamupäivällä Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image