Kommentoi

Onkohan tuo huutava asiakas sama leidi, johon itse asiakaspalvelutyössä tutustuin. Hänellä oli aina vähintään kaksi täyttä muovikassia mukana ja julistus päällä ovesta tullessaan: "Kuu muuttuu vereksi ja tuli polttaa maan... teesi, antiteesi, synteesi!" Kerran selvisi, mitä muovikasseissa on. Niissä oli lisää muovikasseja. Tyhjiä tietenkin. Ja tämä tapahtui stadilaisessa lippumyymälässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ompa kankea "vitsi", tuossahan näkyy edelleen tuo sana, joten ei voi sanoa että se olisi muuttunut lihaksi. Lihasta ois pitäny vaikka leikata kirjainten muuotoisia paloja, jotta vitsi olisi totta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin Jarla itse kommentoi strippiä:
"- Hourupää katsoo että sana "naudanpaisti" on konkretisoitunut lihaksi, mikä antaa hänelle aiheen raamatulliseen huudahdukseen. Tällä kertaa en näkisi omassa tekeleessäni mitään kauhean vaikeaselkoista."
"- Joo no ei se mikään hyvä välttämättä ole. Itse kyllä jostain syystä tykkään, tämä taitaa olla sitä sisäänpäinlämpiävää huumoria justiinsa."

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näinä kalliin lihan aikoina noin toivoisi tapahtuvan kotonakin. Ahneeksi ei kuitenkaan kannata ruveta, punaista lihaa ei saa syödä kovin monta kertaa viikossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia kehittyy ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Että meitä älykkäitä demareita on. Maailma on hieno paikka, kun meitä viisaita on. Tuntuu siis tosi hyvältä. Lue lisää...
On se hyvä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image