Kommentoi

Odotahan kun saat sairaalassa (vaikkapa lomareissulla Thaimaassa) verensiirron kautta hepatiitin niin eiköhän asia ala hiljalleen aueta. Siis se mitä tarkoittaa puhdas veri(tuote).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos sarjakuvaa ei ymmärrä selityksestä huolimatta niin kannattaa ehkä vaihtaa johonkin vähemmän haastavaan..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin mikä,selitys, se ei ainakaan selventänyt asiaa minulle ikä kellekään täällä työpaikkamme osastolla, vaikka meitä on yli kymmenen

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Skini tässä ylpeilee 100% suomalaisuudellaan, eli "puhdasverisyydellään". Lääkärissä paljastuu että veri ei kuitenkaan ole puhdasta, vaan verestä löytyy hepatiitti.

Voisi olettaa, että puhdasverisyys ei ainakaan anna parempaa vastustuskykyä, sillä kansamme puhdasverisimmät jäsenet ovat historiallisesti pienen väestömäärän vuoksi enemmän tai vähemmän sisäsiittoisia. Tervettä onkin saada tänne maahanmuuttajia parantamaan heikentyvää perimäämme.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image