Kommentoi

Vitsi oli hyvä, kommentit parempia? VHS lienee kulutuskestävyydeltään ja ikääntymiseltään käyttäjän näkökulmasta sellaista tasoa, että jos nauha ei turmele nauhuria, nauhuri turmelee nauhan. Melko viimeisiä aikoja on kiikuttaa sinne kirjastoonkaan, jonka vermeistä en tiedä. Luultavasti jos se syrttää nauhan, se on siinä.

Formaatti on auttamattomasti kuluttajatason kamaa, mutta tv-tuotantojakin sillä on tehty. Siihen siirtoon tehtyjä nauhureita ja käyttäjiä löytyy kyllä, mutta siitä ettei nauha syrttää pitääkin maksaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Seurakunnalta voi pyytää laskettelurinteen, asunnon jne. siunaamista, muttei kastamista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja paranee, kohta saa kaiken ilmaiseksi, kun kirkollisveropäivä siityy vuoden viimeiseen päivään. Silloin eroaa kirkosta ja liittyy parin päivän päästä, niiin saa kasteet, vihkimiset ja siunaukset kuin enyisajan vapaa herra.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kysy kirjastosta. Meilläpäin ainakin onnistuu kirjastossa DVD:lle siirto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juu. Mistähän noita palveluja sais? Itselläkin muutama rakas VHS, jotka pitäs saada DVDlle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kysyppä lähikirjastosta. Joissain kirjastoissa on muuntolaitteita, joilla voi ihan itse kyseisen toimenpiteen suorittaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taitaa olla nykyään kohta joka paikkakunnalla joku instanssi, joka siirtää. Hesalaista firmaa en suosittele, meinas jäädä siltä tannerilta skannerin alle lopuks elämää ne nauhat, vuoden kerjuulla sain omani takaisin. Mutta muita firmoja markkinoi kyllä lehdissä, Foruminkin takana vissiin ja netissä. Lapissa Seitasäätiö, ainakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

käy kirjastossa itse kääntään dvdlle, työntekijät neuvoo asiassa ja on ilmaista. Löytyy ainakin oulun pääkirjastosta tollainen palvelu. Toki myös lehtien pikkuilmoissa näkee näitä palveluita myytävän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaupungin pääkirjaston musiikkiosastolla on VHS:stä DVD:lle kääntävä videosysteemi, tosin Copyright saattaa olla riskinä valmiita videoita käännettäessä. Kaupasta CityMarketissa on ollut 199-299€:n kääntäviä VHS DVD systeemejä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio ja Tervola lumipyryn vuoksi.
Ajokeli on huono Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua, Pello ja Rovaniemi lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla maan itäosassa sekä Päijät-Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

11.12.

Fingerpori

11.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image