Kommentoi

Vitsi oli hyvä, kommentit parempia? VHS lienee kulutuskestävyydeltään ja ikääntymiseltään käyttäjän näkökulmasta sellaista tasoa, että jos nauha ei turmele nauhuria, nauhuri turmelee nauhan. Melko viimeisiä aikoja on kiikuttaa sinne kirjastoonkaan, jonka vermeistä en tiedä. Luultavasti jos se syrttää nauhan, se on siinä.

Formaatti on auttamattomasti kuluttajatason kamaa, mutta tv-tuotantojakin sillä on tehty. Siihen siirtoon tehtyjä nauhureita ja käyttäjiä löytyy kyllä, mutta siitä ettei nauha syrttää pitääkin maksaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Seurakunnalta voi pyytää laskettelurinteen, asunnon jne. siunaamista, muttei kastamista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja paranee, kohta saa kaiken ilmaiseksi, kun kirkollisveropäivä siityy vuoden viimeiseen päivään. Silloin eroaa kirkosta ja liittyy parin päivän päästä, niiin saa kasteet, vihkimiset ja siunaukset kuin enyisajan vapaa herra.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kysy kirjastosta. Meilläpäin ainakin onnistuu kirjastossa DVD:lle siirto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juu. Mistähän noita palveluja sais? Itselläkin muutama rakas VHS, jotka pitäs saada DVDlle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kysyppä lähikirjastosta. Joissain kirjastoissa on muuntolaitteita, joilla voi ihan itse kyseisen toimenpiteen suorittaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taitaa olla nykyään kohta joka paikkakunnalla joku instanssi, joka siirtää. Hesalaista firmaa en suosittele, meinas jäädä siltä tannerilta skannerin alle lopuks elämää ne nauhat, vuoden kerjuulla sain omani takaisin. Mutta muita firmoja markkinoi kyllä lehdissä, Foruminkin takana vissiin ja netissä. Lapissa Seitasäätiö, ainakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

käy kirjastossa itse kääntään dvdlle, työntekijät neuvoo asiassa ja on ilmaista. Löytyy ainakin oulun pääkirjastosta tollainen palvelu. Toki myös lehtien pikkuilmoissa näkee näitä palveluita myytävän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaupungin pääkirjaston musiikkiosastolla on VHS:stä DVD:lle kääntävä videosysteemi, tosin Copyright saattaa olla riskinä valmiita videoita käännettäessä. Kaupasta CityMarketissa on ollut 199-299€:n kääntäviä VHS DVD systeemejä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan keski- ja itäosassa lukuunottamatta Pohjois-Karjalan maakuntaa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Kainuun maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Kuusamon, Taivalkosken ja Pudasjärven kuntia sekä Enontekiön kunnassa jäätävän tihkusateen ja lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

204 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hinnoittelevatko selluköpit itsensä työttömäksi?

Oulu oyn aikaan sinne pääsivät kaikki kun tehtaalle ei kukaan halunnut. Oli valtion laitos. Sitten se laitettiin kuntoon... Lue lisää...
Miksi et aikanaan me...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

27.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image