Mainos

Ame­ri­can Car Show tulee taas – Koko perheen show valtaa Ou­lu­hal­lin äi­tien­päi­vä­vii­kon­lop­pu­na

Perinteikäs American Car Show Oulu järjestetään Ouluhallissa 13.–14.5. Luvassa on paitsi upeita ajoneuvoja myös monipuolista ohjelmaa.

Pääosassa viikonloppuna ovat tietenkin hienot ajoneuvot.
Pääosassa viikonloppuna ovat tietenkin hienot ajoneuvot.

Äitienpäiväviikonloppuna 13.–14.5. kannattaa suunnata Ouluhalliin koko perheen voimin, sillä perinteikäs American Car Show Oulu tulee taas – jo 44. kerran. Lauantaina sekä sunnuntaina kävijöitä hemmotellaan laadukkaalla ajoneuvokattauksella sekä monipuolisella ohjelmalla.

Lauantaina näyttely aukeaa yleisölle kello 16. Lauantain ohjelma on suunnattu erityisesti vannoutuneille ajoneuvoharrastajille bändeineen, alan työnäytöksineen sekä burlesque-esityksineen, ja se jatkuu aina puolille öin saakka.

Ouluhalliin tullaan taas mahduttamaan yli 100 autoa sekä yli 40 moottoripyörää. Perinteisesti yleisö pääsee myös äänestämään suosikkiajoneuvoaan.

”Jokaiselle löytyy varmasti jotakin ja ennen kaikkea juuri se mieleinen kulkupeli, jolle oman kallisarvoisen äänensä yleisöäänestyksessä antaa”, Harri Honkala tapahtumaa organisoivasta American Car Club Oulu Ry:stä myhäilee.

Ouluhallissa on monipuolisesti näytteilleasettajia laidasta laitaan.
Ouluhallissa on monipuolisesti näytteilleasettajia laidasta laitaan.

Sunnuntai on muotoutunut perhepäiväksi

American Car Show Oulun sunnuntait ovat muotoutuneet vuosien saatossa niin sanotuiksi perhepäiviksi. Tämä pätee myös tänä vuonna, kun sunnuntaina lavalla nähdään niin taikuri kuin vauhdikkaita cheerleading-esityksiäkin ihan maailman huipputasolta.

Äidit ovat luonnollisesti ja itseoikeutetusti äitienpäiväsunnuntain kunniavieraita. Äitejä muun muassa muistetaan ruusuilla sekä reiluilla alennuksilla pääsylipuista.

Perheen pienimpiä puolestaan viihdyttää lastennurkkaus, joka tarjoaa monenlaista puuhaa, pelejä ja leikkejä.

Viikonlopun kokonaisvaltaisen tapahtumaelämyksen täydentävät monenkirjava ruoan ja virvokkeiden tarjonta sekä monipuolisesti näyttelymuistoja tarjoilevat myyntikojut.

”Sydämellisesti tervetuloa Ouluhalliin äitienpäiväviikonloppuna”, Honkala toivottaa.

Hanki American Car Show’n liput ennakkoon Tiketti.fi:stä.

Tutustu myös vuoden 2022 American Car Show Oulun tunnelmiin:

Näyttelyohjelma on monipuolinen ja soveltuu hienosti koko perheelle.
Näyttelyohjelma on monipuolinen ja soveltuu hienosti koko perheelle.