Oulun torihotelli

Oulussa käynnistyy torihotellin rakennustyöt kesällä 2019.

Maaliskuussa

Tilaajille
Tilaajille

Hotellin työmaa Oulun torilla takkuaa, käynnissä neuvottelut urakan jatkamisesta – työt etenevät tällä hetkellä suunniteltua hitaammin

Oulu 10.3.

Torinrannan hotellityömaan etenemisvauhti on viime päivinä ihmetyttänyt torilla kulkijoita. Rakentamisessa on menossa neuvotteluvaihe urakan jatkamisesta.

Vuonna 2019

Tilaajille
Tilaajille

Vuosikausia vireillä olleen torihotellin maanvuokrasopimus voidaan purkaa – Oulun yhdyskuntalautakunta pui hankkeen kohtaloa tiistaina

Oulu 10.6.2019

Oulun Torinrantaan hotellia puuhaava MGP Services hakee jatkoaikaa rakentamiselle. Jos se myönnetään, kaupunki voi asettaa toteutukselle ehtoja.

Kaupunki sai pyytämänsä selvityksen Oulun torihotellista – it-miljonääri Jyrki Hallikaisen yritys vastasi pyyntöön viime tipassa

Oulu 22.5.2019

Torihotellia Ouluun kaavaileva MGP Services Oy on vihdoin toimittanut Oulun kaupungille selvityksen torihotellin tontin maankäytöstä.

Tilaajille
Tilaajille

Merijalinrannan viipymisestä tuli jo sakot ja torihotellin paikalla on yhä kuoppa – Martti Korhonen väläyttää tiukennuksia rakentamissopimusten ehtoihin Oulussa

Oulu 21.5.2019

Oulun kaupungin ja rakentajien väliset pelisäännöt voivat muuttua ilmenneiden ongelmien vuoksi, sanoo yhdyskuntalautakuntaa johtava Martti Korhonen. Torihotellin ongelmien vuoksi sopimuksiin voisi tulla myös tiedonantovaatimuksia.

Torialueen vilske odotuttaa – kaavailtu rakentaminen muuttaa alueen ilmettä ja tuo uutta toimintaa

Pääkirjoitukset 15.5.2019

Oulun torielämän kannalta olisi suotavaa, että suunniteltu rakentaminen ja remontointi toteutuisivat samaan aikaan.

Jyrki Hallikainen: Oulun torihotellin maanrakennustyöt alkavat ensi viikolla – valmista tulee vuoden 2020 loppuun mennessä

Oulu 10.5.2019

Ulkomailla asuva Jyrki Hallikainen kertoi Kalevalle sähköpostitse perjantaina, että työt hotellin tontilla alkavat lähiaikoina.

Forum24: Hallikainen sanoo torihotellin rakentamisen käynnistyvän suunntelmien mukaisesti

Oulu 9.5.2019

MGP Services Oy:n Jyrki Hallikainen sanoo, että torille suunniteltu hotellihanke käynnistyy toukokuussa suunnitelmien mukaan maanrakentamisella, kertoo Forum24.

Torihotellin työt ehkä alkuun toukokuussa – matkassa on kuitenkin pari muttaa

Oulu 1.4.2019

Toimettomana torinrannassa seisseellä torihotellin työmaalla saattavat sittenkin alkaa työt, kenties jo toukokuussa. Huoneiden määrä saattaa olla muuttumassa, mikä lisää hankkeen rakennuslupaprosesseja.

Vuonna 2018

Tilaajille
Tilaajille

Oulun hiljainen miljonääri: Selvitimme, mikä mies on paikalleen jämähtäneen torihotellihankkeen taustalla toimiva Jyrki Hallikainen

Oulu 21.10.2018

Oululaisilla olisi liikemies ja sijoittaja Jyrki Hallikaiselta paljon kysyttävää: Milloin kaupungin olohuoneeseen eli torille nousee hotelli? Miten se vaikuttaa torin elämään? Vai tuleeko koko hotellia?

Torinrantaan rakennettavan hotellin tilanne yhä epäselvä, rakennuttaja ei ole ollut yhteydessä kaupunkiin

Oulu 3.9.2018

Kauppahallin viereen tulevaa hotellia on suunniteltu yli 10 vuotta. Rakennuksia on purettu, mutta hotelli ei vielä ole alkanut nousta. Maankäyttösopimus velvoittaa, että hotellin täytyy valmistua vuonna 2019.

Oulun torin kahvilavaunut siirretään hotellityömaan alta ruokakojujen läheisyyteen, myyntikojut pysynevät paikoillaan

Oulu 14.3.2018

Torihotellin rakennustyömaan vaikutuksia torikauppiaiden ja kahvilayrittäjien arkeen perattiin keskiviikkona Oulun kaupungin ja torikauppiaiden tapaamisessa.

Oulun torin kahvilayrittäjät murehtivat uutta sijaintia – kahvilat joutuvat väistymään hotellityömaan alta

Oulu 10.3.2018

Pian on huhtikuu ja Oulun torikahvilat avautuvat jälleen – mutta missä? Kahvilayrittäjät pelkäävät elinkeinonsa puolesta, sillä Oulun Narikka Oy aikoo siirtää entisiltä paikoiltaan kolme kahvilavaunua terasseineen.

Oulun torihotellihanke etenee – entistä ympäristöviraston tiilirakennusta puretaan pois hotellin tieltä

Oulu 7.3.2018

Torihotellin valmistelevat työt etenevät Oulun kauppatorilla. Varsinaisen uuden rakentamisen on pitäisi alkaa kevään aikana. Ensimmäisenä rakennetaan pysäköintilaitos.

Oulun torihotellin kerrosluku jäi luvissa neljään

Oulu 16.1.2018

Kauppatorille Saaristonkatu 1:een suunniteltu Oulun torihotelli ei saanut enää lisäkerroksia poikkeamislupamenettelyn kautta.

Kauppahallin naapuriin myönnettiin purkulupa - Oulun torihotelli etenee

Oulu 8.1.2018

Rakennusvalvonnan johtaja Pekka Seppälä on myöntänyt luvan purkaa Oulun kauppatorilta rakennuksia suunnitteilla olevan hotellin tieltä.

Vuonna 2017

Bergbomin makasiinin siirtoa seurattiin innolla Oulun torilla

Oulu 12.12.2017

Viime kesänä kaukolämpötöiden takia siirretty Bergbomin makasiini Oulun torilla kuskattiin maanantaina takaisin vanhaan paikkaansa. Makasiinia käännettiin 90 astetta entiseen verrattuna.

Joukko oululaisia arkkitehtejä laati vaihtoehtoisen vision torihotellista

Oulu 2.12.2017

Julkisuudessa olleet kuvat Oulun torihotellista ovat jakaneet mielipiteitä. Osa on pitänyt näkemästään ja toivonut useampaakin lisäkerrosta. Toisten mielestä hotelli on jo nelikerroksisena aivan liian massiivinen ympäristöönsä.

Oulun torihotellille ei herunut kaupungilta poikkeuslupaa viidenteen kerrokseen - video esittelee nelikerroksisen vaihtoehdon

Oulu 28.11.2017

Päätöksen tehneen vs. asemakaavapäällikkö Paula Paajasen perusteena on, että kyseessä olisi vaikutuksiltaan niin merkittävästä rakentamisesta, ettei sitä voida ratkaista poikkeamisluvalla.

Lisää aiheesta Oulun torihotelli

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hurmos loppumassa - paluu Sipilän linjoille?

214 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ensi talven aurinkolomat

Kyllä niitä , nyt kannatta jo katsoa, missä niitä jo myydään ja kartoittaa hinta tasoa. Lue lisää...
Kyllä lähden

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

9.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille