Oulun torihotelli

Oulussa käynnistyy torihotellin rakennustyöt kesällä 2019.

Vuonna 2019

Tilaajille
Tilaajille

Vuosikausia vireillä olleen torihotellin maanvuokrasopimus voidaan purkaa – Oulun yhdyskuntalautakunta pui hankkeen kohtaloa tiistaina

Oulu 10.6.2019

Oulun Torinrantaan hotellia puuhaava MGP Services hakee jatkoaikaa rakentamiselle. Jos se myönnetään, kaupunki voi asettaa toteutukselle ehtoja.

Kaupunki sai pyytämänsä selvityksen Oulun torihotellista – it-miljonääri Jyrki Hallikaisen yritys vastasi pyyntöön viime tipassa

Oulu 22.5.2019

Torihotellia Ouluun kaavaileva MGP Services Oy on vihdoin toimittanut Oulun kaupungille selvityksen torihotellin tontin maankäytöstä.

Tilaajille
Tilaajille

Merijalinrannan viipymisestä tuli jo sakot ja torihotellin paikalla on yhä kuoppa – Martti Korhonen väläyttää tiukennuksia rakentamissopimusten ehtoihin Oulussa

Oulu 21.5.2019

Oulun kaupungin ja rakentajien väliset pelisäännöt voivat muuttua ilmenneiden ongelmien vuoksi, sanoo yhdyskuntalautakuntaa johtava Martti Korhonen. Torihotellin ongelmien vuoksi sopimuksiin voisi tulla myös tiedonantovaatimuksia.

Torialueen vilske odotuttaa – kaavailtu rakentaminen muuttaa alueen ilmettä ja tuo uutta toimintaa

Pääkirjoitukset 15.5.2019

Oulun torielämän kannalta olisi suotavaa, että suunniteltu rakentaminen ja remontointi toteutuisivat samaan aikaan.

Jyrki Hallikainen: Oulun torihotellin maanrakennustyöt alkavat ensi viikolla – valmista tulee vuoden 2020 loppuun mennessä

Oulu 10.5.2019

Ulkomailla asuva Jyrki Hallikainen kertoi Kalevalle sähköpostitse perjantaina, että työt hotellin tontilla alkavat lähiaikoina.

Forum24: Hallikainen sanoo torihotellin rakentamisen käynnistyvän suunntelmien mukaisesti

Oulu 9.5.2019

MGP Services Oy:n Jyrki Hallikainen sanoo, että torille suunniteltu hotellihanke käynnistyy toukokuussa suunnitelmien mukaan maanrakentamisella, kertoo Forum24.

Torihotellin työt ehkä alkuun toukokuussa – matkassa on kuitenkin pari muttaa

Oulu 1.4.2019

Toimettomana torinrannassa seisseellä torihotellin työmaalla saattavat sittenkin alkaa työt, kenties jo toukokuussa. Huoneiden määrä saattaa olla muuttumassa, mikä lisää hankkeen rakennuslupaprosesseja.

Lentokenttähotelli sai luvan – Ouluun on tulossa yli 400 hotellihuonetta, jos kaikki isot hankkeet toteutuvat

Oulu 19.3.2019

Primehotelsin hankkeen lisäksi Ouluun on vireillä kaksi uutta hotellia.Oulun lentokenttähotelli on viime viikolla saanut rakennusluvan.

Tilaajille
Tilaajille

Torihotellia ei näy eikä kuulu – Oulun kaupunki aikoo arvioida tilannetta toukokuussa, jos tontilla ei siihen mennessä tapahdu mitään

Oulu 19.3.2019

Oulun kauppahallin viereen on kaavailtu torihotellia jo yli kymmenen vuotta. Alue hotellia varten on raivattu ja aidattu, mutta rakennustyöt tontilla eivät edelleenkään ole alkaneet.

Vuonna 2018

Oulun torin kahvilavaunut siirretään hotellityömaan alta ruokakojujen läheisyyteen, myyntikojut pysynevät paikoillaan

Oulu 14.3.2018

Torihotellin rakennustyömaan vaikutuksia torikauppiaiden ja kahvilayrittäjien arkeen perattiin keskiviikkona Oulun kaupungin ja torikauppiaiden tapaamisessa.

Oulun torin kahvilayrittäjät murehtivat uutta sijaintia – kahvilat joutuvat väistymään hotellityömaan alta

Oulu 10.3.2018

Pian on huhtikuu ja Oulun torikahvilat avautuvat jälleen – mutta missä? Kahvilayrittäjät pelkäävät elinkeinonsa puolesta, sillä Oulun Narikka Oy aikoo siirtää entisiltä paikoiltaan kolme kahvilavaunua terasseineen.

Oulun torihotellihanke etenee – entistä ympäristöviraston tiilirakennusta puretaan pois hotellin tieltä

Oulu 7.3.2018

Torihotellin valmistelevat työt etenevät Oulun kauppatorilla. Varsinaisen uuden rakentamisen on pitäisi alkaa kevään aikana. Ensimmäisenä rakennetaan pysäköintilaitos.

Oulun torihotellin kerrosluku jäi luvissa neljään

Oulu 16.1.2018

Kauppatorille Saaristonkatu 1:een suunniteltu Oulun torihotelli ei saanut enää lisäkerroksia poikkeamislupamenettelyn kautta.

Kauppahallin naapuriin myönnettiin purkulupa - Oulun torihotelli etenee

Oulu 8.1.2018

Rakennusvalvonnan johtaja Pekka Seppälä on myöntänyt luvan purkaa Oulun kauppatorilta rakennuksia suunnitteilla olevan hotellin tieltä.

Vuonna 2017

Bergbomin makasiinin siirtoa seurattiin innolla Oulun torilla

Oulu 12.12.2017

Viime kesänä kaukolämpötöiden takia siirretty Bergbomin makasiini Oulun torilla kuskattiin maanantaina takaisin vanhaan paikkaansa. Makasiinia käännettiin 90 astetta entiseen verrattuna.

Joukko oululaisia arkkitehtejä laati vaihtoehtoisen vision torihotellista

Oulu 2.12.2017

Julkisuudessa olleet kuvat Oulun torihotellista ovat jakaneet mielipiteitä. Osa on pitänyt näkemästään ja toivonut useampaakin lisäkerrosta. Toisten mielestä hotelli on jo nelikerroksisena aivan liian massiivinen ympäristöönsä.

Oulun torihotellille ei herunut kaupungilta poikkeuslupaa viidenteen kerrokseen - video esittelee nelikerroksisen vaihtoehdon

Oulu 28.11.2017

Päätöksen tehneen vs. asemakaavapäällikkö Paula Paajasen perusteena on, että kyseessä olisi vaikutuksiltaan niin merkittävästä rakentamisesta, ettei sitä voida ratkaista poikkeamisluvalla.

Oulun torihotelliin halutaan vielä yksi lisäkerros – katso videot vaihtoehdoista

Oulu 22.11.2017

Lähiviikkoina päätetään, saako Oulun kauppahallin viereen suunniteltu torihotelli poikkeusluvan vielä yhteen lisäkerrokseen vai ei.

Lisää aiheesta Oulun torihotelli

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Nyt ymmärrän miksi on työvoimapula

Tekijät ja osaajat työllistyy aina, eivätkä työtöntä päivää nää, jos eivät itse niin halua. Suomessa myös köyhyyteen pit... Lue lisää...
TOSI ON

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille