Viihde

Mainos

Yllättäen sivuroolien konkarit hoitavat homman Quentin Tarantinon tyy­lik­käim­mäs­sä elokuvassa

Viihde 23.2.2018 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme perjantain kiinnostavinta tv-elokuvaa

Jackie Brown

★★★★★ Quentin Tarantinon tyylikkäimmässä elokuvassa jyllää kokemus. Etualan ottavat yllättäen b-elokuvien ja sivuroolien konkarit Pam Grier ja Robert Foster. Robert De Niro yllättää luuseriroolillaan. Grier esittää keski-ikäistä lentoemäntää, joka valmistelee kostoa häikäilemättömälle huume- ja asekauppiaalle (Samuel L. Jackson). Sen koukeroissa ja sanailuissa ohjaaja on vahvimmilla alueillaan. Väkivaltaa säästellään. (USA 1997)

Sub perjantai 23.2. klo 21.00

Le week-end

★★★★ Ihminen on haavoittuvainen monella tapaa, mutta yhdellä lujaa tekoa. Välttämättä edes kolmekymmentä yhteistä vuotta eivät hio pariskunnasta särmiä pois. Roger Michellin ja Hanif Kureishin hymyttömässä brittikomediassa ne osuvat kipeästi yhteen, kun akateemiset Meg ja Nick Burrows matkustavat hääpäivänsä kunniaksi Pariisiin. Lindsay Buckinham ja Jim Broadbent ovat tosia sodassaan ja rakkaudessaan. (Britannia 2013)

Yle Teema & Fem perjantai 23.2. klo 21.00

Vasha

★★★ Ohjaaja Hannu Salosella on pitkä ura Saksan televisiokanavilla, mutta tämä jännäridraama tehtiin Virossa. Teinipoika Tom (Mart Müürisepp) osuu paikalle, kun autopommi räjähtää Tallinnassa. Sillä kohtalon iskulla hän tutustuu tshetshenialaiseen Arturiin (Mehmet Kurtulus), jota kotimaan väkivaltainen menneisyys pitää yhä otteessaan. Kaksikon kohtalo kiinnostaa, vaikka käsikirjoitus turhan paljon asioita selitteleekin. (Viro-Suomi 2009)

TV1 perjantai 23.2. klo 23.25

MAINOS
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kansanedustajien eläkkeet

"eläkemaksuja ja -karttumia tulee suhteuttaa: suuret maksut tarkoittavat suuria karttumia, ja päinvastoin." Olet sinä va... Lue lisää...
Voi y...

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.3.

Naapurit

17.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image