Viihde

Tv-arvio: Suomalaiset koomikot joutuvat maksamaan, että he pääsevät lavalle New Yorkissa

Henric Chezek ja Pietari Vihula aloittavat New Yorkista matkansa rannikolta rannikolle läpi Yhdysvaltojen.
Viihde 3.1.2018 7:00
Tiina Vuorimäki

Big in Finland

***  Maailmanvalloituksesta haaveilevien kannattaa katsoa tätä Big in Finland -sarjaa. Suomalaiskoomikot Pietari Vihula ja Henric Chezek haluavat nousta menestykseen Yhdysvalloissa. Isosta tavoitteesta huolimatta arki new Yorkissa ei näytä kovin hohdokkaalta.

Vihula ja Chezek lähtivät, koska heistä meikäläiset stand up -markkinat ovat pienet. Yhdysvalloissa on ainakin kokoa ja myös yrittäjiä. Esiintymispaikkoja on paljon, mutta niiden taso vaihtelee yhtä paljon. New Yorkissa nuoret miehet päätyvät maksamaan siitä, että pääsevät esiintymään.

- Jos tuhlaat rajaa hampurilaisiin ja muuhun, mikset investoisi itseesi, Tommy Treasure kysyy ohjelmassa.

Kaksikon edesottamuksia tallentaa ohjaaja-kuvaaja Mika Niva. Hauskoja kohtia tulee, kun kuvaaja huomataan ja kameralle aletaan hymyillä ja vilkutella.

Tänään nähdään kolme parinkymmenen minuutin jaksoa ja lisää on luvassa viikon kuluttua. Silloinkin näytetään usempi jakso peräkkäin.

Jaksojen pituus ei ole yhtään liian lyhyt. Stand up -komiikka toimii parhaiten, kun se on nopeatempoista. Jos yksi vitsi ei naurata ketään, tulossa pitää on jo seuraava. Chezekin ja Vihulan yritys lyödä itsensä läpi koomikkoina on hieman liian hidasta sekä lavalla että ohjelmassa.

Puutteistaan huolimatta sarja on sympaattinen. Se antaa kuvaa siitä, ettei maailmanvalloitus käy tuosta vaan. Kiitosta annan myös nuortenmiesten yrittelijäisyydestä sekä siitä, että ohjelmassa on rento tunnelma.

Chezek ja Vihula ovat molemmat olleet mukana muun muassa Ylen Naurun tasapainossa.

- Täällä on tärkeämpää olla tosi sanavalmis kuin totuudenmukainen toteaa Chezek.

TV2 keskiviikko 3.1. klo 22.00

MAINOS

Kommentoi

Aika usea suomalaiskoomikko saa maksaa, että suostun kuuntelemaan. Maksu on sitten isompi, jos teeskentelen pitäväni niistä kirosanoja vilisevistä ääliöelitistisistä mukavitseistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan samaa mieltä. Pikkurahalla en lähde minnekään. En myöskään urheilukilpailuihin, konsertteihin enkä oopperaan tai teatteriin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hahahaha, maksavat siitä että pääsevät esiintymään. Loistaavaa bisnestä, Suomen uusi Nokia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä maan eteläosassa. Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä- ja Keski-Lapissa.

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 6 seuraavissa Lapin kunnissa: Ylitornio, Pello, Pelkosenniemi, Savukoski, Inari ja Utsjoki. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla ja Muonio.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

327 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Luikuri-työnantaja yritti viilata linssiin

Kirjoittajan ensimmäinen lause alkaa: "Olin aikeissa vaihtaa työpaikkaa..." Joillakin on vain selkärangassa saakka sama ... Lue lisää...
Sisälukutaito

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image