Viihde

Tv-arvio: Seksifantasia käyttää lainaeväitä – Vanhoilliset valtapelit kelpaavat yhä

Viihde 8.2.2018 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme torstain kiinnostavinta tv-

elokuvaa.

Fifty Shades of Grey

** Kun juppikauden eroottinen hitti 9 ½ (1989) yhdistetään 2000-luvun Twilight-leffoihin, saadaan Fifty Shades of Grey: jahkaileva, pintakiiltoinen tarina kokemattomasta neitosesta (Dakota Johnson), jonka itsevarma bisneskönsikäs (Jamie Dornan) kiskaisee alistamistouhuihinsa. Mielenkiintoista, että E.L. Jamesin kirjojen vanhoilliset valtapelit kelpaavat vielä tiedostavalla 2010-luvulla niin monien naisten seksifantasiaksi. (USA 2015)

TV5 torstai 8.2. klo 21.00

Boltsit pelissä – Dodgeball

** Yhdenlaista alistamista harjoitetaan tässäkin polttopallokomediassa. Koulun liikuntatunneilta lajista jäivät kirvelevät muistot. Pallo lätisi ja iho kuumotti. Rawson Marshall Thurberin komedia pudottelee turhan arvattavaa luuseri- ja alapäähuumoria. Kentällä ottavat yhteen raukean kuntosaliyrittäjän Vince Vaughnin ja hormonihysteerikko Ben Stillerin joukkueet. Roolit ehkä olisi kannattanut vaihtaa päittäin. (USA 2004)

Sub torstai 8.2. klo 21.00

Seitsemän rohkeaa miestä

**** Ensiksi japanilainen Akira Kurosawa teki kunniaa rakastamilleen lännenelokuville seikkailussaan Seitsemän samuraita. Sitten John Sturges kiitti ja ohjasi Kurosawan elokuvasta tämän länkkäritulkinnan. Tarina pyyteettömistä sotureista ja rosvojoukon uhkaamista kyläläisistä on yleismaailmallinen. Sturgesin elokuvassa perusasioiden ääressä ovat muun muassa äijänkörmyt Yul Brynner, Steve McQueen ja Charles Bronson. (USA 1960)

Yle Teema & Fem torstai 8.2. klo 21.00

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Savukoski.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

215 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Ei demareita kiinnosta miten Suomen käy. Näkeehän sen Rinteen katteettomissa lupauksissa. Valta se on mikä kiinnostaa. ... Lue lisää...
Sossunsetä

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image