Viihde

Tv-arvio: Kiin­teis­tön­vä­lit­tä­jä koheltaa nyt lät­kä­ku­lis­seis­sa - Parasta on Jethron hy­vän­tuu­li­suus

Jethron paras puoli on miehen tarttuva hyväntuulisuuus, vaikka ohjelma onkin osin omituista höpöttämistä..
Viihde 14.1.2018 7:00
Tapio Neva

Jethro kiekkomatkalla olympialaisiin

Odotukset eivät olleet korkealla, mutta ne alittuivat silti. Jethro kiekkomatkalla olympialaisiin on lapsellista kohellusta ja omituista höpöttämistä, tuotesijoittelulla maustettuna. Kameran eteen marssitetaan myös liuta julkkiksia, jolla haetaan varmistusta sille, että tyhminkin katsoja saa onnistumisen tunteen: hei mä tiedän tän!

Avausjaksossa nähdään muun muassa Harry Harkimo, Kaj Kunnas ja Arttu Wiskari. Kertojanäänenä on Juhani Tamminen.

Tulevissa jaksoissa ohjelma vierailee seitsemässä eri maassa. Teemat vaihtelevat MM-95:stä Neuvostoliiton punakoneeseen, lätkäfaneista sponsorointiin. Tv-sarjan päättyessä ja olympialaisten alkaessa Jethro jatkaa esiintymisiään kisareportterina.

Jethron ohjelmia pyörii tällä hetkellä neljällä eri televisiokanavalla. Se saa miettimään kotimaisen tv-viihteen matkaa menneiltä vuosikymmeniltä tähän päivään. Neil Hardwick on vaihtunut Jethro Rostedtiin, englantilainen äly turkulaiseen paskanjauhantaan.

Jethro kiekkomatkalla olympialaisiin -sarjan ainoa arvo on Jethron ylitsevuotava, tarttuva hyväntuulisuus.

Yli 400 000 suomalaista syö masennuslääkkeitä. Ehkä se selittää, miksi Jethron ohjelmille on tilausta. Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio on sanonut, että Jethron ohjelmat saivat hänet vankilassa edes hetkeksi hyvälle tuulelle.

TV5 sunnuntai 14.1. klo 21.00

MAINOS

Kommentoi

En kyllä tajua, miten jotkut jaksavat katsoa tätä koheltajaa! Mikä on, että tällaiset ohjelmat vain jatkuvat. Katsooko näitä oikeasti monikaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo analyysi "Odotukset eivät olleet korkealla, mutta ne alittuivat silti" osuu aivan varmasti nappiin. Mutta kun se tolskaaminen on niin pöljää kuin Jetrolla niin sitä on vaan hauskaa seurata. Vähän niinku Uuno elokuvat: ei järjen hiventäkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näinhän kokkarit saa tuleville ehdokkailleen ilmaista mainosta televisiossa. Harkimon poikaakin ajetaan kuin käärmettä pyssyyn. Kertoo kyllä kaiken suomalaisista jos nämä jokapaikan sössöttäjät pääsee eduskuntaan. Olihan siellä kyllä mämmimietaakin ei senpuoleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö suomessa todellakaan ole muita juontajia näihin ohjelmiin, kun Jetrho, Palsanmäki, Aitolehto jne? Samat naamat joka ikisessä ohjelmassa. Ei nuita viitti kattoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun ei ole savupirttien ja tuohivirsujen aikaisia huolia, sekä liukuhihntyössä ei pääse nollaamaan aivojaan, tarvitaan tätä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

hoitoonhan tämä retro joutaa .no täytyy ymmärtää että se on kokoomuslainen ja vielä turuust

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On niin tyhjänpäiväistä lässytystä, ihmetellä pitää kuka tilaa ja kuka maksaa. Tuon tyyppisiä jätkiä joskus tulee vastaan myyjinä liikkeissä, tästä seuraa : vaihdan myymälää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tällaisten ohjelmien seuraaminen kertoo kyllä paljon niiden katsojistakin. On vaikeaa kuvitella tylsempää ajanviettoa kuin seurata tätä diilijulkkista aina vaan uusissa ympyröissä. No, joillekin riittää pelkän hömpän tuijotus...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

56
Kanada-malja jo Kärppien kosketusetäisyydellä – Manner muistuttaa tamperelaisten vaarallisuudesta: ”Tappara on mestareita täynnä, eivätkä mestarit luovuta koskaan”
40
Sdp yhdistäisi sosiaaliturvan eri tasot: tuki olisi vastikkeellista ja työnteosta palkittaisiin
33
Sipilä: "Sote-uudistuksen vastustamiseen käytetyllä energialla lämmitettäisiin puoli Suomea"
32
Kaivattu maamerkki vai pompöösi pimentäjä? – Oulun torinrannan tornihotelli kirvoitti lukijoilta keskusteluryöpyn
29
Pääministeri esittäytyi: Kahta en vaihda, Kärppiä enkä keskustaa
24
Pääministeri Sipilä Ylellä: Pätkätöiden salliminen nuorilla johtaa pysyviin työsuhteisiin, ei määräaikaisten ketjuttamiseen
24
Sebastian Aho liittyy Leijonien MM-kisaryhmään, myös Teräväinen joukkueeseen – "Leijonapaidan pukeminen on aina kunnia-asia"

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suuri sotaharjoitus 2021

202 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Suuri sotaharjoitus 2021

Suomellakin on oikeus suorittaa sotaharjoituksia omalla alueellaan ja kansainvälisillä vesillä ja kutsua mukaan ketä par... Lue lisää...
UMA

Jari ja sarjakuvat

Jari

22.4.

Naapurit

21.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image