Viihde

Tv-arvio: Kiin­teis­tön­vä­lit­tä­jä koheltaa nyt lät­kä­ku­lis­seis­sa - Parasta on Jethron hy­vän­tuu­li­suus

Jethron paras puoli on miehen tarttuva hyväntuulisuuus, vaikka ohjelma onkin osin omituista höpöttämistä..
Viihde 14.1.2018 7:00
Tapio Neva

Jethro kiekkomatkalla olympialaisiin

Odotukset eivät olleet korkealla, mutta ne alittuivat silti. Jethro kiekkomatkalla olympialaisiin on lapsellista kohellusta ja omituista höpöttämistä, tuotesijoittelulla maustettuna. Kameran eteen marssitetaan myös liuta julkkiksia, jolla haetaan varmistusta sille, että tyhminkin katsoja saa onnistumisen tunteen: hei mä tiedän tän!

Avausjaksossa nähdään muun muassa Harry Harkimo, Kaj Kunnas ja Arttu Wiskari. Kertojanäänenä on Juhani Tamminen.

Tulevissa jaksoissa ohjelma vierailee seitsemässä eri maassa. Teemat vaihtelevat MM-95:stä Neuvostoliiton punakoneeseen, lätkäfaneista sponsorointiin. Tv-sarjan päättyessä ja olympialaisten alkaessa Jethro jatkaa esiintymisiään kisareportterina.

Jethron ohjelmia pyörii tällä hetkellä neljällä eri televisiokanavalla. Se saa miettimään kotimaisen tv-viihteen matkaa menneiltä vuosikymmeniltä tähän päivään. Neil Hardwick on vaihtunut Jethro Rostedtiin, englantilainen äly turkulaiseen paskanjauhantaan.

Jethro kiekkomatkalla olympialaisiin -sarjan ainoa arvo on Jethron ylitsevuotava, tarttuva hyväntuulisuus.

Yli 400 000 suomalaista syö masennuslääkkeitä. Ehkä se selittää, miksi Jethron ohjelmille on tilausta. Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio on sanonut, että Jethron ohjelmat saivat hänet vankilassa edes hetkeksi hyvälle tuulelle.

TV5 sunnuntai 14.1. klo 21.00

MAINOS

Kommentoi

En kyllä tajua, miten jotkut jaksavat katsoa tätä koheltajaa! Mikä on, että tällaiset ohjelmat vain jatkuvat. Katsooko näitä oikeasti monikaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo analyysi "Odotukset eivät olleet korkealla, mutta ne alittuivat silti" osuu aivan varmasti nappiin. Mutta kun se tolskaaminen on niin pöljää kuin Jetrolla niin sitä on vaan hauskaa seurata. Vähän niinku Uuno elokuvat: ei järjen hiventäkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näinhän kokkarit saa tuleville ehdokkailleen ilmaista mainosta televisiossa. Harkimon poikaakin ajetaan kuin käärmettä pyssyyn. Kertoo kyllä kaiken suomalaisista jos nämä jokapaikan sössöttäjät pääsee eduskuntaan. Olihan siellä kyllä mämmimietaakin ei senpuoleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö suomessa todellakaan ole muita juontajia näihin ohjelmiin, kun Jetrho, Palsanmäki, Aitolehto jne? Samat naamat joka ikisessä ohjelmassa. Ei nuita viitti kattoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun ei ole savupirttien ja tuohivirsujen aikaisia huolia, sekä liukuhihntyössä ei pääse nollaamaan aivojaan, tarvitaan tätä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

hoitoonhan tämä retro joutaa .no täytyy ymmärtää että se on kokoomuslainen ja vielä turuust

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On niin tyhjänpäiväistä lässytystä, ihmetellä pitää kuka tilaa ja kuka maksaa. Tuon tyyppisiä jätkiä joskus tulee vastaan myyjinä liikkeissä, tästä seuraa : vaihdan myymälää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tällaisten ohjelmien seuraaminen kertoo kyllä paljon niiden katsojistakin. On vaikeaa kuvitella tylsempää ajanviettoa kuin seurata tätä diilijulkkista aina vaan uusissa ympyröissä. No, joillekin riittää pelkän hömpän tuijotus...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa.

Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tervola, Muonio, Enontekiö ja Utsjoki.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

takaa-ajon mielekkyys?

342 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

siveysarvojen rappio

Siis sinulla on oikeus olla eri mieltä, mutta seksuaalisilla vähemmistöillä ei sitä oikeutta ole? Lue lisää...
kenellä on, kenellä ...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image