Viihde

Tutun ihana herkku jatkuu jälleen – Murdochin mur­ha­mys­tee­rien 11 tuotantokausi alkaa tänään

William Murdoch ratkoo rikoksia vuoden 1904 Torontossa KUVA: Christos Kalohoridis
Viihde 8.3.2018 7:00
Arto Fröjd

Murdochin murhamysteerit

★★★★★

Taas on herkkua luvassa rikosylikonstaapeli William Murdochin ystäville, kun kandalaissarja Murdochin murhamysteerien 11 tuotantokausi starttaa.

Edellinen tuotantokausi päättyy aina ahdistavaan cliffhangeriin. Kymppikauden loppussa Murdoch (Yannick Bison) istui putkassa murhasta syytettynä, hänen vaimonsa Julia Ogden (Hélène Joy) oli konnien kidnappaama ja lähes koko Asema 4:n poliisihenkilökunta makasi maassa hengettömänä.

Uuden tuotantokauden ensimmäinen jakson aikana tätä tilannetta puretaan ja taidatte arvatakin miten siinä käy. Kaudella on jaksoja 20, joista kaksi on joulujaksoja. Torontossa ollaan yhä ja vuosi on nyt 1904. Murdochin uusia keksintöjä lienee luvassa ja historialliset henkilöt vierailevat sarjassa, joten kaikki on tuttua ja turvallista.

Bison etenee jaksosta ja tunnetilasta toiseen yhden lievästi ahdistuneen ilmeen voimin, mutta tähän sarjaan se sopii kuin puolukkahillo kaalikääryleisiin. Ei kun nauttimaan.

TV1 torstaina klo 17.10.

MAINOS

Kommentoi

tykkääkö vai ei.Moni dekkarisarja alkaa jo tökkimään tekijöiden mielikuvituksen puutteeseen tai tässä sarjassa liiallisuuteen...:) Tänään päättynyt Murhia ja kantrimusiikkia tuntui melkein parodialta kun poliisit heittelivät tyhmää vitsiä ja naureskelivat ruumiin äärellä ja mentiinpä sinne jossain jaksossa kahvitermos mukana ja siinä sitä sitten hörpittiin töiden lomassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta aamupäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta iltapäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa aamusta alkaen runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa voi sataa rankasti, yli 20 mm tunnissa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

280 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Keskusta on ahneuden perikuva. Tämän osoittaa hallituksen ja erityisesti Sipilän toiminta. Köyhiltä ja sairailta leikata... Lue lisää...
KEPU PETTÄÄ AINA

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

22.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image