Viihde

Mainos

Tutun ihana herkku jatkuu jälleen – Murdochin mur­ha­mys­tee­rien 11 tuotantokausi alkaa tänään

William Murdoch ratkoo rikoksia vuoden 1904 Torontossa KUVA: Christos Kalohoridis
Viihde 8.3.2018 7:00
Arto Fröjd

Murdochin murhamysteerit

★★★★★

Taas on herkkua luvassa rikosylikonstaapeli William Murdochin ystäville, kun kandalaissarja Murdochin murhamysteerien 11 tuotantokausi starttaa.

Edellinen tuotantokausi päättyy aina ahdistavaan cliffhangeriin. Kymppikauden loppussa Murdoch (Yannick Bison) istui putkassa murhasta syytettynä, hänen vaimonsa Julia Ogden (Hélène Joy) oli konnien kidnappaama ja lähes koko Asema 4:n poliisihenkilökunta makasi maassa hengettömänä.

Uuden tuotantokauden ensimmäinen jakson aikana tätä tilannetta puretaan ja taidatte arvatakin miten siinä käy. Kaudella on jaksoja 20, joista kaksi on joulujaksoja. Torontossa ollaan yhä ja vuosi on nyt 1904. Murdochin uusia keksintöjä lienee luvassa ja historialliset henkilöt vierailevat sarjassa, joten kaikki on tuttua ja turvallista.

Bison etenee jaksosta ja tunnetilasta toiseen yhden lievästi ahdistuneen ilmeen voimin, mutta tähän sarjaan se sopii kuin puolukkahillo kaalikääryleisiin. Ei kun nauttimaan.

TV1 torstaina klo 17.10.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

tykkääkö vai ei.Moni dekkarisarja alkaa jo tökkimään tekijöiden mielikuvituksen puutteeseen tai tässä sarjassa liiallisuuteen...:) Tänään päättynyt Murhia ja kantrimusiikkia tuntui melkein parodialta kun poliisit heittelivät tyhmää vitsiä ja naureskelivat ruumiin äärellä ja mentiinpä sinne jossain jaksossa kahvitermos mukana ja siinä sitä sitten hörpittiin töiden lomassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Linnanmaan prisman parkkialue, sakot!

Homma on mennyt tuohon, koska viereisten talojen asukkaat/ heidän vieraansa ovat vallanneet Prisman parkkipaikan yötä-pä... Lue lisää...
Aivan oikea päätös

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.3.

Naapurit

19.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image