Viihde

"Tulihan se kebab sieltä", Kari Hotakainen sanoo Tuomas Kyrölle - Kosmologi vie kuitenkin show'n

Täällä taas: Miika Nousiainen, Kari Hotakainen, Jenni Pääskysaari ja Tuomas Kyrö. Tänään vieraana on Kari Enqvist (toinen oikealta).
Viihde 31.1.2018 7:00
Ilari Tapio

Pitääkö olla huolissaan?

*** "Se tuntui kaukaiselta polulta päästä kebabiin, mutta pääsit", vakiopanelisti Kari Hotakainen kehuu kollegaansa Tuomas Kyröä.

Sitaatti on paneelishown neljännen kauden avausjaksosta ja kuvaa jutun juonta. Kansalaisten huolenaiheista aloitetaan ja saksalaisiin poliisisarjoihin tai kebabiin päädytään.

Formaatti voi tuntua käytetymmältä kuin Hotakaisen luoman autokauppias Kartion kauppaama Nissan Cherry, mutta käytännössä molemmat toimivat.

Pitääkö olla huolissaan? viihdyttää hersyvämmin kuin samantapaiseen raati-ideaan perustuvat Uutisvuoto ja Villi kortti sekä Hyvät ja huonot uutiset.

Sanavalmiin vakiokaartin täydentävät edelleen Miika Nousiainen ja jokapaikan juontaja Jenni Pääskysaari.

Avausjaksossa show'n varastaa kuitenkin vierailija. Hän on fysiikan professori, kosmologi Kari Enqvist.

"Minua kiinnostaa lähinnä se, mitä tapahtui maailmankaikkeuden ensimmäisen sekunnin aikana. Sen jälkeen kiinnostus hiipuu", hauska professori esittelee itsensä ja kiinnostuksenkohteensa.

Huolestua pitää edelleen siitä, että panelistit lukevat nokkeluuksiaan paperista. Varsinkaan Kari Hotakainen ja Tuomas Kyrö eivät edes yritä peitellä sitä.

Spontaanisuuden tuntu kuitenkin puuttuu. Melkein kaikki hauskuus taitaa olla käsikirjoitettua eli valmiiksi naurattavaa.

MTV3 keskiviikko 31.1. klo 21.00

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä, Savukoski ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

268 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta

Kylläpä sattui orpoon Rinteen maininta peruskoulun vastustamisesta kuuskymmentä luvulla. Ansio Suomen nousulle ja vakiin... Lue lisää...
elli persley

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

24.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image