Viihde

Mainos

Saara Aalto edustaa Suomea kevään Euroviisuissa - esittää UMK:ssa kolme kappaletta

Saara Aalto edustaa Suomea kevään Euroviisuissa. KUVA: Peura Pekka
Viihde 7.11.2017 13:15 | Päivitetty 7.11.2017 13:53
Kaleva, STT

Suomea edustaa kevään Euroviisuissa Saara Aalto. Uuden musiikin kilpailussa (UMK) hän esittää kolme kappaletta, joista katsojat ja kansainväliset raadit valitsevat kilpailukappaleen. Valinta tapahtuu 3. maaliskuuta.

Aalto uskoo, että matkasta tulee huikea kokemus siitä riippumatta, mitä kisassa tapahtuu.

– Tietenkin lähdetään sillä asenteella, että Euroviisut voi voittaa – tai tulla toiseksi! Siinähän minä onnistun aina, siitä ei ole epäilystäkään, Aalto toteaa tiedotteessa.

Kolme kilpailevaa kappaletta ja niiden musiikkivideot julkaistaan ensi keväänä. Aallon mukaan jokaiseen luodaan näyttävä lavashow.

– Ei ole ollenkaan sellaista “kuhan nyt vähän jotain” -meininkiä, vaan kaikki tehdään täysillä ja hyvällä tavalla mietitysti. Tämä tulee olemaan aivan sairaan hieno juttu koko Suomelle! Minulla on vahva suomalainen ja kansainvälinen tiimi takana ja saadaan asiat isosti tehtyä, Aalto lisää.

Aallon uskotaan olevan Suomen valttikortti

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Suomen euroviisuedustajaksi on valittu suoraan vain yksi artisti.

– Kuka Euroviisuissa pärjää ja miten finaaliin päästään on monen tekijän summa, kuten viisuhistoria on osoittanut. Uskomme, että meillä on nyt käsissämme menestysreseptin ainekset, sanoo UMK:n tuottaja Anssi Autio.

Hän uskoo, että valovoimainen ja kansainvälistä uraa luonut Aalto on Suomen valttikortti viisumenestykseen.

– Laitamme nyt kaikki panostukset siihen, että meillä on kolme loistavaa kappaletta ja show’ta, joista paras nähdään toukokuussa Lissabonissa, Autio lisää.

Euroviisut järjestetään ensi vuoden keväällä Portugalin Lissabonissa. Tänä vuonna kilpailu järjestettiin Kiovassa, ja sen voitti Portugalin edustaja Salvador Sobral.

Hiljan kerrottiin, että Aalto oli neuvotellut BBC:n kanssa siitä, että hän edustaisi Britanniaa ensi kevään euroviisuissa.

– Rakastan euroviisuja, joten olen etsinyt oikeaa tilaisuutta osallistua niihin. Mietin vain, pitäisikö minun edustaa Britanniaa, Suomea vai jotain muuta maata. Mutta Britannia on minun kotini nyt, Aalto sanoi tuolloin.

Suomessa Aalto on osallistunut viisukarsintoihin vuosina 2011 ja 2016, jolloin hän sijoittui karsinnoissa toiseksi.

MAINOS
Mainos

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (49)

Uran kannalta olisi kannattanut hypätä brittien kelkkaan. Siellä on paremmat biisitkin. Kaikilla valinnoilla on seuraukset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan mahtavaa Saara, kohti omaa unelmaasi, Euroviisuihin edustamaan. Olet taitava, edustava laulaja, tulkitsija ja tyyliltäsi täydellinen kyseiseen kisaan. Siellä pitää osata erottua, sen taidon Saara osaa. Onneksi kisassa saa laulaa englanniksi. ”Työlki ellää” ei menestynyt, mutta Saara näyttää laulunsa lahjat.... Kiitos.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taisi iskeä suomalaisilla paniikki kun kuulivat brittien kosiskelemaan euroviisuihin :D No, hömppäähän nuo europliisut on noin muutenkin, ei kannata ottaa liian vakavasti. Vaikka en ehkä allekirjoita tätä päätöstä niin ei muuta kuin onnea matkaan vaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Briteillä on omasta takaa hyviä edustajia eivät tarvi mitään aaltoa täysin tuntematon henkilö.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa, ett Saara edustaa Suomea. Hän saattaa jopa pärjätä, kun on tehnyt itseään maailmalla tunnetuksi. Kunhan vielä löytyy hyvä kappale, joka menestyis, niin paikka finaaliin vois olla varma. Nyt Saara saa toteuttaa unelmaansa esiintyä Euroviisuissa. Euroviisut antaa myös lisäpotkua hänen uralleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Kun on tehnyt itseään maailmalla tunnetuksi."
Voisitko hiukan avata, että missä päin maailmaa on tehnyt itsensä tunnetuksi.
Pieni kulma Lontoossa ei ole koko maailma, katsos kun ei tätä saaraa edes tunnet Brightonissa, jossa itse asustelen puolet vuodesta.
Se tuo maailmalla tunnettuna oleminen kun jäi pahasti vaiheeseen, kun ei mitää soppareita eikä keikkoja ole mihinkään tullut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saara on esiintynyt mm. Kiinassa, Ruotsissa jne.. Saaralla on laaja fanittajajoukko ympäri maailmaa, sen näkee hänen some-tileistä. Englannissa hän kiersi x-factorporukan kanssa esiintymässä, joten kai hänet jossain päin tunnetaan. Ei Matt Terrykään ole mitään isoa läpilyöntiä onnistunut tekemään vaikka voitti x-factorin, ei ole uutta musiikkiakaan tehnyt. Vastahan Saara vaihtoi levy-yhtiötäkin, joten kai jotain kuitenkin on saanut aikaseks uransa eteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Dannykin on esiintynyt muunmuassa Kiinassa ja Ruotsissa...
On sellainen laulukin kuin "Big in Japan"

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Että ihan Ruotsissa wow.
Saahan sitä esiintyä, mutta kun ei siltikään kukaan maailmalla tunne, vertaa esim. Hanoi Rocks heidät tunnetaan maailmalla ja Nightwish joka on todella tunnettu ja erittäin suosittu Kiinassa, Japanissa, ja pitkin maailmaa.
Sitten kun tämä karaokequeen pystyy samaan voidaan puhua maailmalla tunnetuna starana, ei yhtään aikaisemmin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saara Aalto Euroviisu edustus kappalle kilpailu. Ei hyvvää päivää tätä touhua. Nyt on jäänyt liian moni muumi kalliolle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämäkö on sitä reilua kilpailua suomalaisten laulajien kesken? Taitaa olla meleko pienet piirit päättämässä edustajasta. Ja siellä kisoissa pärjää sitä paremmin mitä lyhkäsempi hame on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos joku luulee, että S Aalto "nimenä" antaa Suomen viisulle pisteitä niin erehtyy.
S Aalto ei ole edes Suomessa "nimu", joten ei se ole yhdessäkään entisessä neukkulandian maassa saati itä-euroopassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt varmistettiin kaikin keinoin ettei Saara jää karsinnoissa toiseksi. Miten sitten itse kisassa...
No YLE:hän ihan itse päättää miten veronmaksajien rahoja käyttää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (49)
Mainos
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli on huono aluksi Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Muonio ja Kittilä lumisateen ja pöllyävän lumen vuoksi. Ajokeli on huono maan pohjois- ja itäosassa sekä Ahvenanmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Lopettakaa jo Väyrysen kannattajat

259 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eri ikäluokkien kulutusmahdollisuudet ja -tottumukset

Mainitsemaasi miesten keski-eläkettä 2100€/kk saa tällä hetkellä alle 10% mies eläkeläisistä. 8% jos kohtuu tarkkoja oll... Lue lisää...
Taas tätä...

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.1.

Naapurit

24.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image