Viihde

Saako rikollisen perhettä auttaa? - Napolilainen Giovanna tarjoaa tv-leffassa suojaa murhaajan perheelle

Raffaella Giordano on periaatteen nainen Giovanna Tunkeutuja-elokuvassa. Hän suojelee murhamiehen perhettä Napolissa Italiassa. KUVA: Giovanni Fiorito
Viihde 31.1.2018 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme keskiviikon kiinnostavinta tv-elokuvaa

Tunkeutuja

*** Pitääkö auttamiselle vetää raja? Jos pitää, niin mihin? Leonardo di Costanzon elokuvassa siitä tulee kiista, kun käy ilmi, että napolilaisen lasten päiväkerhon johtaja Giovanna on tarjonnut suojapaikan rikollisten murhamiehen perheelle. Raffaella Giordano tekee hillityn roolin periaatteen naisena, joka omilla teoillaan yrittää vähentää rikoksen myrkkyä yhteiskunnasta. Arkinen draama käsittelee oleellisuuksia. Ensiesitys. (Italia 2017)

Yle Teema & Fem keskiviikko 31.1. klo 21.30

Viimeinen mohikaani

**** Pahoilla intiaaneilla on kalju tai irokeesi, hyvillä hulmuavat kutrit: on helppo nähdä, millaisilla rautalangoilla Michael Mannin seikkailuelokuva tunteita ohjailee, mutta komeasti se James Fenimore Cooperin romaaniklassikkoa leiskuttaa. Varsinkin Daniel Day-Lewis nostattaa tunteita mohikaanien kasvattamana valkoisena Haukansilmänä. Myös upseerintytär Madeleine Stowe on monen sotahuudon arvoinen. (USA 1992)

Sub keskiviikko 31.1. klo 21.00

The Wolfman

*** Vahvan nimiroolin ympärille rakentuu tämäkin elokuva. Benicio Del Toro esittää aatelisherraa, jonka kohtaloksi koituu pedon puraisu sukukartanon tienoilla. Tummanpuhuva hahmo on vakuuttava ja sysimetsät niin synkkiä, ettei ohjaaja Joe Johnstonin olisi tarvinnut kutsua tehostepuolen porukkaa ihmissusimeininkiä luomaan. Sinänsä näyttävää, ruumiinläheistä jälkeä konkari Rick Bakerin johdolla aikaiseksi saatiin. (USA 2010)

TV5 keskiviikko 31.1. klo 21.00

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä, Savukoski ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

245 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta

Kylläpä sattui orpoon Rinteen maininta peruskoulun vastustamisesta kuuskymmentä luvulla. Ansio Suomen nousulle ja vakiin... Lue lisää...
elli persley

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

24.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image