Viihde

Mainos

PIkkujoulu Piknik julkaisi esiintyjät, mukana Lauri Tähkä sekä oululainen laulava poliisi

Lauri Tähkä villitsi oululaisyleisöä edellisen kerran lauantaina, kun Kuusisaaressa järjestettiin Kuuskan paluu. KUVA: Maiju Pohjanheimo
Viihde 28.8.2017 16:52
Kaleva

Pikkujoulu Piknikin järjestäjät ovat julkaisseet tämän vuoden esiintyjät. Ouluhallin lavalla nähdään Lauri Tähkä, Erin, alkuperäiskokoonpanolla esiintyvä Dingo sekä laulavana oululaispoliisina tunnettu Petrus Schroderus orkestereineen.

Laulavana poliisina tunnettu Schroderus on totuttu aiemmin näkemään muun muassa oopperalavalla. Pikkujoulu Piknik on ensimmäinen kerta, kun hän esiintyy viihdemusiikin parissa.

Pikkujoulu Piknik järjestetään Ouluhallissa 25. marraskuuta. Tapahtuma pidetään tällä kertaa kahdeksannen kerran.

Liput tulevat myyntiin torstaina.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Miksi ei "dippadi dappadi talonmies"? On maailmankirjat sekaisin, kun pian aletaan jo juhannuksena puuhaamaan pikkujoulujoikuja eetteriin. Joulu on lasten juhlaa, ja nämä tähkät esiinyy ainoastaan röyhteleville roikaleille..et oikein puistattaa jo koko ajatuskin. Pidetään perinteistä kiinni ja annetaan kirkonmiesten ja - naisten järjestää joulusta juhla..jossa soi aitotunnelmaiset laulut ja musiikit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yö ja Popeda, vaikka heistä pidänkin, olivat monena vuonna peräkkäin monta kertaa vuodessa Oulussa. Tähkän vuoro nyt. Tuo Kuuskan yllätys keikka, tuskin oli tiedossa, kun sopimuksia tehtiin Petrus on hyvä valinta. Mutta Erin, miksi? Onhan se eDingokin. Hyvä valinta. Tähkä on mahtava energinen esiintyjä :-)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samaa mieltä..Justhan tuo Tähkäkin oli..Onhan Suomi pullollaan hyviä esiintyjiä..Ja Dingo oli silloin,sen ajan juttu..ei kiinnosta uudelleen lämmittelyt..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Mainos

Paikallissää

Lukijakuvat

Katsotuin tänään

Aleksi

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Voi Arto Nyberg minkä teit

Katsoit sitten vissiin eri Arto Nybergiä, kuin minä? AN ei missään puolustellut TM:ää, sanoi esim.: onko hyökkäys paras ... Lue lisää...
hevoseton poika

Jari ja sarjakuvat

Jari

19.11.

Naapurit

20.11.

Fingerpori

20.11.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image