Viihde

Ootti on kuullut, että hänellä on pikkuveli Thaimaassa, mutta missä siellä?

Ootti Virtasen (vasemmalla) pikkuveljeä ei vielä löytynyt, mutta Virtanen ja Ellen Jokikunnas saavat koko ajan lisää tietoa.
Viihde 10.1.2018 7:00
Tiina Vuorimäki

Kadonneen jäjillä

★★ Kadonneiden sukulaisten etsiminen ja varsinkin löytäminen saa tv-katsojankin huulille hymyn iloisen lopputuloksen myötä. Minulla ei tietääkseni ole salattuja sukulaisia, mutta voin hyvin kuvitella, että jos olisi, tunnelmat olisivat samat kuin Ootti Virtasella, Teemulla ja muilla Kadonneiden jäljillä ohjelman etsijöillä.

Ellen Jokikunnaksen johdattamana etsitään käsiin pikkuveljeä tai isää. Ensimmäisessä jaksossa Tampereella asuva Virtanen lähtee Thaimaahan etsimään pikkuveljeään. Virtanen on kuullut hänestä vuosia sitten kuolleelta isältään, mutta ei ole koskaan tavannut häntä.

Monessa muussa jaksossa etsitään isää, johon yhteydet ovat katkenneet, joskus yhteyttä ei ole ollut koskaan. Etsinnät vievät muun muassa Irlantiin, Kreikkaan ja Israeliin.

Kertaukset ärsyttävät

Kulttuurieroja ei erityisesti korosteta, mutta on kiinnostavaa katsoa esimerkiksi, miten erilailla lämpimässä Thaimaassa asutaan kuin hyhmäisessä Suomessa.

Ärsyttävin piirre ohjelmassa on kertaaminen. Onko ohjelma tarkoitettu katseltavaksi niin, ettei siihen keskity kunnolla? Voi somettaa tai ladata tiskikoneen välillä? Silloinhan katsoja kaipaa, että edellä tapahtunutta toistetaan muutaman kerran ohjelman edetessä, ettei putoa kärryiltä.

Realitysarjasta nähdään nyt toinen tai kuudes tuotantokausi laskutavasta riippuen. Neloselle tämä on toinen tuotantokausi, mutta MTV3:lla on nähty aiemmin neljä tuotantokautta vuosina 2009 – 2014.

Nelonen keskiviikko 10.1. klo 21.00

MAINOS

Kommentoi

Kai jakson tulee kestää tietyn ajan ja kertauksilla saadaan tarvittavat lisäminuutit?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi ohjelmista pitää etukäteen kertoa,vaikka ei ole pakko lukea mutta silti!!!!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa.

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 6 seuraavissa Lapin kunnissa: Tervola, Muonio, Enontekiö ja Utsjoki. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Ahvenanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi ja Keminmaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

takaa-ajon mielekkyys?

344 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pride

"...jos lapsiperheiden asioita käsitellään, niin silloinhan lapset ovat siinä merkittäviä asianosaisia." Sateenkaariperh... Lue lisää...
Boyodd 1.1

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image