Viihde

Mainos

Ootti on kuullut, että hänellä on pikkuveli Thaimaassa, mutta missä siellä?

Ootti Virtasen (vasemmalla) pikkuveljeä ei vielä löytynyt, mutta Virtanen ja Ellen Jokikunnas saavat koko ajan lisää tietoa.
Viihde 10.1.2018 7:00
Tiina Vuorimäki

Kadonneen jäjillä

★★ Kadonneiden sukulaisten etsiminen ja varsinkin löytäminen saa tv-katsojankin huulille hymyn iloisen lopputuloksen myötä. Minulla ei tietääkseni ole salattuja sukulaisia, mutta voin hyvin kuvitella, että jos olisi, tunnelmat olisivat samat kuin Ootti Virtasella, Teemulla ja muilla Kadonneiden jäljillä ohjelman etsijöillä.

Ellen Jokikunnaksen johdattamana etsitään käsiin pikkuveljeä tai isää. Ensimmäisessä jaksossa Tampereella asuva Virtanen lähtee Thaimaahan etsimään pikkuveljeään. Virtanen on kuullut hänestä vuosia sitten kuolleelta isältään, mutta ei ole koskaan tavannut häntä.

Monessa muussa jaksossa etsitään isää, johon yhteydet ovat katkenneet, joskus yhteyttä ei ole ollut koskaan. Etsinnät vievät muun muassa Irlantiin, Kreikkaan ja Israeliin.

Kertaukset ärsyttävät

Kulttuurieroja ei erityisesti korosteta, mutta on kiinnostavaa katsoa esimerkiksi, miten erilailla lämpimässä Thaimaassa asutaan kuin hyhmäisessä Suomessa.

Ärsyttävin piirre ohjelmassa on kertaaminen. Onko ohjelma tarkoitettu katseltavaksi niin, ettei siihen keskity kunnolla? Voi somettaa tai ladata tiskikoneen välillä? Silloinhan katsoja kaipaa, että edellä tapahtunutta toistetaan muutaman kerran ohjelman edetessä, ettei putoa kärryiltä.

Realitysarjasta nähdään nyt toinen tai kuudes tuotantokausi laskutavasta riippuen. Neloselle tämä on toinen tuotantokausi, mutta MTV3:lla on nähty aiemmin neljä tuotantokautta vuosina 2009 – 2014.

Nelonen keskiviikko 10.1. klo 21.00

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Kai jakson tulee kestää tietyn ajan ja kertauksilla saadaan tarvittavat lisäminuutit?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi ohjelmista pitää etukäteen kertoa,vaikka ei ole pakko lukea mutta silti!!!!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Koillismaalla ja seuraavissa Lapin kunnissa: Posio, Kemijärvi, Salla, Sodankylä, Pelkosenniemi ja Savukoski lumisateen ja pöllyävän lumen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Merja Kyllönen ylivoimainen !

310 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eri ikäluokkien kulutusmahdollisuudet ja -tottumukset

Eläkkeet löytyy Telasta, yh:t Kelasta. Minua ei tarvitse teititellä. Olen vasta 38v. työssä käyvä ja veroja maksava kans... Lue lisää...
Älä lässytä

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.1.

Naapurit

20.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image