Viihde

Öl­jyn­po­raus­lau­tal­le sijoittuva murhajännäri sortuu turhauttavaan sähläykseen – uu­tuus­sar­jas­sa nähdään myös suomalaisnimi

Englanniksi puhutun Rig45:n näyttelijät ovat pääosin pohjoismaalaisia. Mukana on myös suomalainen Ona Kamu (edessä vasemmalla).
Viihde 8.6.2018 7:00
Marjut Kriikku

Rig45

★ ★ Viaplayn uusi sarja Rig45 tarjoilee rikosjännärin huonon kauhuelokuvan aineksilla.

Öljynporauslautalla tapahtuu onnettomuus, jota alkaa tutkia öljy-yhtiön asiantuntija Andrea (Catherine Walker). Pian selviää, että onnettomuus olikin murha. Tekijä on siis joku henkilökunnasta ja nyt kaikki ovat vaarassa.

Tästä alkaa antisankari Andrean turhauttava sähläys murhan selvittämisen ympärillä. Ajojahti herätti sisäisen selostajani, jonka kommenttiraidasta yleensä kauhuelokuvissa saadaan nauttia. Älä nyt yksin mene sinne! Ota nyt edes jotain kättä pidempää mukaan! No niin, minähän sanoin.

Kansainvälinen näyttelijäkaarti on virkistävä: "tavallisia", uskottavannäköisiä ja -oloisia henkilöitä. Hahmot ovat vakuuttavia kunnes tilanne eskaloituu. Pienten lasten äidiksi Andrea välittää yllättävän vähän henkikullastaan. Hän ei pyydä apua edes jouduttuaan itse hyökkäyksen kohteeksi. Samoin muu henkilökunta (ollakseenkin öljynporauslautan karskeja työmiehiä) suhtautuu kumman kevyesti siihen, että työtoverit ympäriltä lakoavat yksitellen. Järkytystä tai epäuskoa he eivät juuri näytä, eivätkä toistuvat hyökkäykset herätä itsesuojeluvaistoa: he vaeltelevat edelleen yksin öljynporauslautan hämärillä käytävillä.

Tapahtumaympäristönä öljynporauslautta on mielenkiintoinen ja harvinainen. Eristyksissä merellä, kaukana avusta se tarjoaa murhamysteerille otolliset olosuhteet, jotka on osattu hyödyntää valitettavan hyvin. Viaplay 8.6.

MAINOS

Kommentoi

Voisiko nämä tv ohjelma arvostelut siirtää pois etusivulta. Tietoja ohjelmista voi helposti hakea tvohjelma sovelluksista.Etusivulle tärkeämmät uutiset .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta aamupäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta iltapäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa aamusta alkaen runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa voi sataa rankasti, yli 20 mm tunnissa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

283 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Keskusta on ahneuden perikuva. Tämän osoittaa hallituksen ja erityisesti Sipilän toiminta. Köyhiltä ja sairailta leikata... Lue lisää...
KEPU PETTÄÄ AINA

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

22.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image