Viihde

Mehevien hahmojen ja vuorosanojen perhedraama on todellinen tähtien ko­koon­tu­mis­ajo

Moniongelmainen perhe kokoontuu selvittelemään välejään mehevässä perhedraamassa Perhe - August: Osage County. KUVA: Claire Folger/Sub
Viihde 6.2.2018 7:00
Pekka Eronen

Perhe – August: Osage County

★ ★ ★ Meryl Streep, Sam Shepard, Julia Roberts, Ewan McGregor, Chris Cooper, Benedict Cumberbatch ja muutama muu: tähdillä on kokoontumisajot! Se on ymmärrettävää, John Wellsin komediallinen perhedraama pohjautuu Tracy Lettin Pulizer-palkittuun näytelmään, jossa riittää meheviä hahmoja ja vuorosanoja tulkittavaksi. Addiktiot ja salaisuudet pitävät mielenkiinnon yllä. Ensiesitys. (USA 2013)

Liv tiistai 6.2. klo 21.05.

Sinun numerosi? – Kuinka monta on liian paljon?

★ ★ Jopas on koukeroiset leffannimet tänään. Mark Mylordin romanttisen komedian juoni on otsikkoaan simppelimpi. Ally nimittäin uskoo, kun lehdessä väitetään, että naisella on vaara jäädä sinkuksi, jos seksipartnereita on ollut yli 20. Siksi hänen on kirmattava eksiään tapaamaan. Onneksi pääroolissa on sympaattinen Anna Faris, joka saa näinkin kornin idean hengittämään. (USA 2011)

Sub tiistai 6.2. klo 21.00.

Bernie

★ ★ ★ ★ Bernie on siisti ja avulias pikkumies, josta pitää melkein koko Carthagen pikkukaupunki. Leskirouva Marge on hapan vanha kääkkä, josta ei tykkää oikein kukaan. Richard Linklaterin elokuvassa on selvä osajako alusta alkaen – mutta onko se koko totuus? Teksasilainen tositapaus kirvoitti mustan draamakomedian, joka pakottaa katsojan arvioimaan, mitä julkisivujen takana on. Niin tekevät myös kaupungin aidot asukkaat. (USA 2011)

Hero tiistai 6.2 klo 21.00.

Kuvateksti: Moniongelmainen perhe kokoontuu selvittelemään välejään mehevässä perhedraamassa Perhe - August: Osage County.
Kuvakredit: Claire Folger/Sub

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari, Pelkosenniemi ja Savukoski. Ruohikkopalojen vaara on suuri Pohjois-Lapissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä ja Sodankylä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

122 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta

Jotkut hulluimmat syyttävät Mannerheimiä vankileirien olosuhteista. Hänhän lähti Suomesta 1.6.1918, ja palasi loppuvuonn... Lue lisää...
Ulkomailla

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

26.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image