Viihde

Masennus valtaa mielen kuin jää – Se tapahtuu vauhdilla, sillä draama kestää alle tunnin

Riittämättömyyden tunne vie Kain (Tommi Korpela) masennukseen Jäät-elokuvassa.
Viihde 4.2.2018 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme sunnuntain kiinnostavinta

tv-elokuvaa

Jäät

*** Jää on aika osuva vertauskuva masennukselle. Kati Kaartisen kirjoittama, vähän alle tunnin pituinen tv-draama käyttelee sitä Leenan, Kain ja Joukon kolmiodraamassa. Milka Alrothtin, Tommi Korpelan ja Antti Reinin hahmot ovat kaikki terveydenhoidon ammattilaisia, mutta nyt olisi apua tarvis ihan omassakin piirissä. Arkinen draama ehtii kirpaista, vaikka ohjaaja Rike Jokela onkin vähän turhan mieltynyt Suomi-poppiin. (Suomi 2010)

TV1 sunnuntai 4.2. klo 21.05

Lontoon kuolleet silmät

*** Alfred Vohrerin ohjaamaa rikosjännäriä katsellessa voi tulla yllättävän kotoisa olo. Vaatteet, musiikki ja mustavalkoiset, tyylitellyt kuvat tuovat mieleen Matti Kassilan Komisario Palmu -elokuvat samoilta ajoilta. Eikä siinä vielä kaikki, sillä vapaamielistä kaunotarta esittää meidän oma Anneli Saulimme, kansainvälisellä tähtinimellään Ann Savo. Myös nuori Klaus Kinski liittyy Scotland Yardin murhatutkimuksiin. (Länsi-Saksa 1961)

Yle Teema & Fem sunnuntai 4.2. klo 12.00

Love Records – Anna mulle Lovee

** Suomalainen pop, jazz, poliittinen laulu ja maailmanmusiikki pääsivät kukkimaan 1960-70-luvuilla, kun Atte Blom, Otto Donner ja Christian Schwindt perustivat Love Recordsin. Levy-yhtiö ei kaipaa pönöttävää yrityshistoriikkia, mutta Aleksi Mäkelälle tyypillisessä kaverikomediassa unohtuu usein pääasia, eli musiikki. Päärooleissa paahtavat Jarkko Niemi, Tomi Alatalo ja Riku Niemi. (Suomi 2015)

Nelonen sunnuntai 4.2. klo 22.00

MAINOS

Kommentoi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä ja Savukoski.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

230 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Porvarihallituksen lomarahaleikkauksien antia!!, jopa 700 euroa kesässä - JHL: ”Moni pienituloinen perhe on menettänyt monta lomamatkamahdollisuutta”

Jos 30 % lomarahasta on 700 euroa, ei todellakaan ole enää kysymys pienituloisesta. Siihen kun pitää olla noin 4200 euro... Lue lisää...
Kuka vei nimimerkin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.5.

Naapurit

23.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image