Kaleva.fi uudistuu!

Kaleva.fi-palvelu on uudistumassa. Sinulla on nyt mahdollisuus ottaa uusi Kaleva.fi käyttöön jo ennen muita. Lue lisää...

Ota uudistunut Kaleva.fi käyttöön
Mainos

Louhela ja Aalto jatkavat Voice of Finlandissa

Saara Aalto ja Mikko Herranen (oik.) jatkavat Voice of Finlandin semifinaaliin. Kimmo Härmän tie päättyi. Saara Aalto ja Mikko Herranen (oik.) jatkavat Voice of Finlandin semifinaaliin. Kimmo Härmän tie päättyi.
Bo Stranden/ Lehtikuva
Viihde  6.4.2012 | Kaleva Muuta tekstin kokoa -+

Oululainen Aki Louhela ja oulunsalolainen Saara Aalto pääsivät Nelosen viihdeohjelma Voice of Finlandin jatkoon viidennessä suorassa lähetyksessä perjantaina.

Aalto pääsi jatkoon Michael Monroen joukkueessa yleisöäänten perusteella. Oulun edustaja Aki Louhela jatkaa laulukisassa Paula Koivuniemen joukkueessa. Koivuniemen joukkueessa ollut toinen oululainen Tanja Vähäsarja sen sijaan putosi.

Myös Kajaanista kotoisin oleva Antti Matikaisen tie päättyi Lauri Tähkän joukkueessa.

Voice of Finlandin semifinaali käydään ensi viikolla.

Lähetä kuva, video tai juttuvinkki viestinä puhelimellasi numeroon 13222 tai käytä lomaketta.

Mainos

Kommentit

15/15 kommenttia

Vozhe
10.4.2012 09:57

Sanotaankos, että meillä Oulun seudulla pyyhki kisassa ihan loistavasti. Aki on hyvä, mutta tulee Jessen kanssa kova vääntö finaalipaikasta.. Mulle periaattessa ihan sama kumpi menee finaaliin. Sillä mun intressi kisassa on tässä naapuri kunnan tytössä, mutta jos pitää sanoo niin Akin kenties toivoisin finaaliin menevän.

Sit Saara siis mitä tästä voi sanoa muuta kuin että WAU. Siinä asuu neidossa kyllä sellainen Talentti ja taito, että alta pois. Viime kertainen Barracuda veto valmentajien krtiikistä huolimatta oli ihan loistava suoritus, joka osoitti sen, että Saara kuuntelee kansaa ja fanejaan. Hältä oli parjattu tälläistä kunnon räväkkää vetäsyä ja Saara oli kaiken lisäksi itsellä kova halu kokeilla. Barracuda tuli ja toimi kuin ajatus ja siihen putkeen tää sydämmen pysäyttävä Je Suis Malade veto huhu, mutta ei pääse Saarakaan finaalin helpolla hevi Mikko pistää homma tosi tiukaksi.


Aki on Voice
8.4.2012 16:45

Aki on paikkansa ansainnut hienolla lauluäänellään ja musikaalisuudellaan, toivon hänelle paikkaa neljän parhaan joukkoon johon hän kyllä tässä skapassa kuuluu, aivan varmasti. Hänellä on kokemusta ja karismaa vaikka muille jakaa. Hieno kilpailija ja kannustaa muitakin, eikä ole kateellinen muiden menestyksestä.


nimim. ällöttää
8.4.2012 16:01

aivan tyhjänpäiväistä koko laulukilpailu


Rami
9.4.2012 10:32

Ehkä sun pitää kattoa kolmosen idolsia....


Ihmettelevä
8.4.2012 13:10

Kokemusta tottakait tulee iän mukana, mutta voihan nuorella laulajallakin olla jo paljon kokemusta, riippuu niin monesta asiasta. Karismaa joko on tai ei ole. Kyllä ihmisen persoonalla on näissäkin hommissa suuri merkitys ammattitaidon ja hyvän lauluäänen lisäksi.


Musiikin asiantuntijako?
8.4.2012 11:58

Mutta se kokoemus ja karisma, ne tulevat iän mukana. Muistappas se kun 39 vuotiasta haukut vanhaksi ukoksi.


Ihmettelevä
8.4.2012 00:10

Tanjan olisi pitänyt saada jatkaa, aito sympaattinen, loistavan koulutetun äänen omaava laulaja! Aki on jo vanha ukko ja yrittänyt päästä "pinnalle" koko aikuisikänsä. Ei olisi tarvinnut enää jatkaa kisassa. Saara Aalto taas on niin kova, ei minkään laista karismaa, ihan puistaa noin nuoresta ihmisestä hohkava kylmyys ja kovuus! Lätsä Kim on muuten aivan yliveto tässä kisassa!


Sämpy-
7.4.2012 14:35

Saara Aalto on kyllä ehkä raivostuttavin pissis ikinä. Tekopirteä maailman rakastaja. Toivon hälle häviötä ja kasvatusta, vaikka osaakin laulaa.


peeveli
7.4.2012 05:38

hyvä mikko...


amos Purke
7.4.2012 04:44

Minusta molempien pitää päästä Presidenteiksi, lisäksi kummallekkkin pitää antaa 45 miljoonaa lottopottia. Lähetän täten Pääsoäistervehdyksen ja yritysten vilpittömän tuen ja rhat kummallekkin menestyksen ja arvostuksen ansainneelle Oulun mainosikonille.


Ads by google, kommentit jatkuvat alla
HYVÄ OULU!
7.4.2012 02:29

Onneksi olkoon.


Aki sä oot paras
6.4.2012 23:40

Jes , tiesin että sä olet koko skapan paras laulaja ja vielä soittoajakin. Tietenkin sä oot jatkossa me niin rakastateaan sinua ja odotetaan taas seuraavaa esitystäsi. Äänestettiin tietienkin koko porukalla sua. sä oot niin ihanaa jjjjjjjj


Hohhoijakkaa
6.4.2012 23:27

Neil Armstrongia mukaillen: tämä tapahtunut on pieni askel minulle ja yhteiskunnalle, mutta ilmeisen iso askel osallistujille.


Hyvä Oulu.
6.4.2012 22:30

Hyvä Oulu, konservatorio ja musiikin opetus kaikkineen. :)


Oululainen
6.4.2012 22:27

Hienoa, laulajia on kehä 1 ulkopuolellakin! Etelän vetelöille me ollaan Lappalaisia, oppisivat edes Lappilaisiksi puhutteleen. Täällä Pohojois-Pohojanmaalla kun eletään, pidetään tätä meidän Pohjoisen mainetta yllä. Pohjoinen on sitten Oulun lääni Neito Suomen päähän saakka.


Mainos
Mainos
Mainos
Uusimmat » | Viihde Down Up
Mainos
Pääuutiset
Mainos
stats-image
Takaisin ylös