Viihde

Louhela ja Aalto jatkavat Voice of Finlandissa

Viihde 6.4.2012 21:59
Kaleva

Oululainen Aki Louhela ja oulunsalolainen Saara Aalto pääsivät Nelosen viihdeohjelma Voice of Finlandin jatkoon viidennessä suorassa lähetyksessä perjantaina.

Aalto pääsi jatkoon Michael Monroen joukkueessa yleisöäänten perusteella. Oulun edustaja Aki Louhela jatkaa laulukisassa Paula Koivuniemen joukkueessa. Koivuniemen joukkueessa ollut toinen oululainen Tanja Vähäsarja sen sijaan putosi.

Myös Kajaanista kotoisin oleva Antti Matikaisen tie päättyi Lauri Tähkän joukkueessa.

Voice of Finlandin semifinaali käydään ensi viikolla.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Sanotaankos, että meillä Oulun seudulla pyyhki kisassa ihan loistavasti. Aki on hyvä, mutta tulee Jessen kanssa kova vääntö finaalipaikasta.. Mulle periaattessa ihan sama kumpi menee finaaliin. Sillä mun intressi kisassa on tässä naapuri kunnan tytössä, mutta jos pitää sanoo niin Akin kenties toivoisin finaaliin menevän.

Sit Saara siis mitä tästä voi sanoa muuta kuin että WAU. Siinä asuu neidossa kyllä sellainen Talentti ja taito, että alta pois. Viime kertainen Barracuda veto valmentajien krtiikistä huolimatta oli ihan loistava suoritus, joka osoitti sen, että Saara kuuntelee kansaa ja fanejaan. Hältä oli parjattu tälläistä kunnon räväkkää vetäsyä ja Saara oli kaiken lisäksi itsellä kova halu kokeilla. Barracuda tuli ja toimi kuin ajatus ja siihen putkeen tää sydämmen pysäyttävä Je Suis Malade veto huhu, mutta ei pääse Saarakaan finaalin helpolla hevi Mikko pistää homma tosi tiukaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aki on paikkansa ansainnut hienolla lauluäänellään ja musikaalisuudellaan, toivon hänelle paikkaa neljän parhaan joukkoon johon hän kyllä tässä skapassa kuuluu, aivan varmasti. Hänellä on kokemusta ja karismaa vaikka muille jakaa. Hieno kilpailija ja kannustaa muitakin, eikä ole kateellinen muiden menestyksestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kokemusta tottakait tulee iän mukana, mutta voihan nuorella laulajallakin olla jo paljon kokemusta, riippuu niin monesta asiasta. Karismaa joko on tai ei ole. Kyllä ihmisen persoonalla on näissäkin hommissa suuri merkitys ammattitaidon ja hyvän lauluäänen lisäksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta se kokoemus ja karisma, ne tulevat iän mukana. Muistappas se kun 39 vuotiasta haukut vanhaksi ukoksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tanjan olisi pitänyt saada jatkaa, aito sympaattinen, loistavan koulutetun äänen omaava laulaja! Aki on jo vanha ukko ja yrittänyt päästä "pinnalle" koko aikuisikänsä. Ei olisi tarvinnut enää jatkaa kisassa. Saara Aalto taas on niin kova, ei minkään laista karismaa, ihan puistaa noin nuoresta ihmisestä hohkava kylmyys ja kovuus! Lätsä Kim on muuten aivan yliveto tässä kisassa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saara Aalto on kyllä ehkä raivostuttavin pissis ikinä. Tekopirteä maailman rakastaja. Toivon hälle häviötä ja kasvatusta, vaikka osaakin laulaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minusta molempien pitää päästä Presidenteiksi, lisäksi kummallekkkin pitää antaa 45 miljoonaa lottopottia. Lähetän täten Pääsoäistervehdyksen ja yritysten vilpittömän tuen ja rhat kummallekkin menestyksen ja arvostuksen ansainneelle Oulun mainosikonille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jes , tiesin että sä olet koko skapan paras laulaja ja vielä soittoajakin. Tietenkin sä oot jatkossa me niin rakastateaan sinua ja odotetaan taas seuraavaa esitystäsi. Äänestettiin tietienkin koko porukalla sua. sä oot niin ihanaa jjjjjjjj

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Neil Armstrongia mukaillen: tämä tapahtunut on pieni askel minulle ja yhteiskunnalle, mutta ilmeisen iso askel osallistujille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa, laulajia on kehä 1 ulkopuolellakin! Etelän vetelöille me ollaan Lappalaisia, oppisivat edes Lappilaisiksi puhutteleen. Täällä Pohojois-Pohojanmaalla kun eletään, pidetään tätä meidän Pohjoisen mainetta yllä. Pohjoinen on sitten Oulun lääni Neito Suomen päähän saakka.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

133
Tornitalobuumi hirvittää arkkitehteja: ”Nostan hattua, jos joku pystyy suunnittelemaan hienon tornitalon”
76
Väyrynen jättää keskustan, palaa eduskuntaan kesäkuussa – "Ei enää mitään syytä edesauttaa sote- ja maakuntauudistuksen hyväksymistä"
64
Valmet Automotive hakee mersujen tekijöitä rekkakiertueella – oululaiset innokkaimpia ja parhaimpia tulemaan töihin Uudenkaupungin autotehtaalle
53
Hulevesimaksut pysyvät ennallaan Oulussa – omakotitalossa asuva maksaa 22,50 euroa vuodessa
50
Manner luottavaisena kohti kuudetta liigafinaalia: ”Ottelun lopun ansiosta usko omaan tekemiseen heräsi uudestaan”
45
Poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja jakoi videon käsittämättömästä ajamisesta suojatiellä - "Säännöt pahasti hakusessa"
39
Vahvempi lonkero jyräsi miedomman – Kaakkurin Citymarket-kauppias: "Vahvemman osuus on 60–70 prosenttia"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suuri sotaharjoitus 2021

307 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Suuri sotaharjoitus 2021

Entä sitten jos jumalattomat taas hyökkii tänne? Lue lisää...
Kättä pitempää tarvi...

Jari ja sarjakuvat

Jari

25.4.

Naapurit

25.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image