Viihde

Leffa-arviot: Kolme ystävystä on rikkaissa naimisissa, mutta yksi on siivooja ja sinkku

Jennifer Aniston poikkeaa ystäväjoukosta Rakkaat rikkaat ystävät -elokuvassa. Nuo ystävät ovat Joan Cusack, Frances McDormand ja Catherine Keener.
Viihde 29.1.2018 7:00 | Päivitetty 29.1.2018 8:05
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme maanantain kiinnostavinta tv-elokuvaa

Rakkaat rikkaat ystävät

★★★ Frances McDormand, Joan Cusack ja Catherine Keener ovat ystäviä. Kaikki ovat rikkaissa naimisissa, hyväntekeväisyyttä ja sosiaalista rientoa riittää. Sitten on vielä neljäs, sinkku siivooja Olivia. Jennifer Anistonin esittämää naista ei voi rumaksi ankanpoikaseksi nimittää, mutta niin paljon tämä joukosta poikkeaa, että Nicole Holofcenterin puolikomedia säilyttää särmän silloinkin, kun ikäkausikliseitä veivataan. (USA 2006)

Liv maanantain 29.1. klo 22.00.

Daredevil

★★ Supersankarielokuvat ovat ottaneet viime ajat niin railakkaita loikkia, että Daredevilin rynnistys on väkisinkin hyydähtänyt. Sokean, mutta aistiherkän taistelijan hahmo kiehtoo Marvel-sarjakuvissa, mutta ei Ben Affleckin tulkintana enää mukaansa tempaa. Mark Steven Johnsonin ohjaama takakireä toimintaseikkailu heittää hänelle taistelupariksi Jennifer Garnerin esittämän Elektran. Oman leffan sai myöhemmin tämäkin. (USA 2013)

Sub maanantai 29.1. klo 21.00.

Immortals

★★Tarsem Singhin toimintaseikkailun nimi viittaa kuolemattomuuteen, mutta se on hyvinkin kuolevainen. Muinaisen Kreikan taruhahmoja hyppyyttävä elokuva voittaa korniudessaan lähimmän sukulaisensa, spartalaisjymistelyn 300. Viihteestä tavallaan käy sekin, ja komeita kuvia entinen musiikkivideo-ohjaaja Singh osaa luoda. Tosin niissäkin on nyt enemmän digitaalista muovipintaa. Sankarina pullistaa Henry Cavill. (USA 2011)

Hero maanantai 29.1. klo 21.00.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Kainuun maakunnassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Kuusamon kuntaa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi ja Kemijärvi. Ruohikkopalojen vaara on suuri Keski-Lapissa, Kuusamon kunnassa sekä Sallan kunnassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

158 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Näinhän se on, että porvarihallitus ei saa leikata mitään. Leikkaamisen yksinoikeus kuuluu vasemmistolaiselle hallitukse... Lue lisää...
Näinhän se on..

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image