Viihde

Kuka kähvelsi valkoisen tii­ke­rin­pen­nun? Et­si­vä­kak­so­set selvittävät – nokkela sa­la­po­lii­si­ta­ri­na uppoaa pik­ku­kou­lu­lai­siin

Harvinainen valkoisen tiikerin pentu katoaa eläintarhasta, ja Jessi, Janni ja Eetu setvivät tapausta.
Viihde 10.6.2018 7:00
Elina Pajunen

Jessi ja Janni – etevät etsiväkaksoset

**** Salapoliisitarinat ja eläinstoorit maistuvat yleensä aina ja kaikenikäisille.

Niinpä myös etevät etsiväkaksoset Jessi ja Janni uppoavat taatusti pikkukoululaisten sunnuntaiaamuihin. Piirrossarja on harmiton, hauska ja tarjoaa sopivasti pähkinöitä purtavaksi.

Joka jaksossa jokin uusi asia, ihminen tai eläin on kähvelletty, kadonnut tai karannut, ja tytöt pääsevät tositoimiin. Nokkeliin 12-vuotiaisiin tyttöihin eskari-ikäisten ja vähän vanhempien pikkukoululaisten on helppo samaistua. Ennemmin tai myöhemmin arvoitus ratkeaa aina kotisohvallakin.

Tämän päivän jaksossa Lehtolan eläintarhasta varastetaan tiikerinpentu Pomppu. Valkoiset tiikerinpennut ovat eläintarhalle suuri ilon ja ylpeyden aihe.

Onko varas sirkuksen pelle vai vanha salakuljettaja Kärppä Mannonen? Ratkaisevia vihjeitä ovat kissankeksit ja pensaasta löytyneet kakkapökäleet. Myös vaari, Eetu ja Mozart-hiiri auttavat arvoituksen ratkaisemisessa.

Jaksossa paljastuu myös, kuka vie koulun lehden etusivun juttupaikan. Onko se legendaksi tähtäävä Eetu vai tähtireportterin tittelistä niin ikään haaveileva Juuli?

Tämän sarjan viihdyttävyys ei juonnu vauhdista ja mäiskeestä vaan keveästä huumorista, pääosissa olevien lasten nokkeluudesta ja hyväntahtoisista aikuisista hahmoista.

Ai niin. Jakson loppupuolella selviää myös, miksi kutsutaan apinaa, jolla on banaanit korvissa. TV2 sunnuntai 10.6. klo 9.33

MAINOS

Kommentoi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa etelätuuli on voimakasta aamupäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia itätuuli on voimakasta iltapäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan maakunnissa länsituuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Sadevaroitus: Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa aamusta alkaen runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa voi sataa rankasti, yli 20 mm tunnissa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

283 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Keskusta on ahneuden perikuva. Tämän osoittaa hallituksen ja erityisesti Sipilän toiminta. Köyhiltä ja sairailta leikata... Lue lisää...
KEPU PETTÄÄ AINA

Jari ja sarjakuvat

Jari

21.6.

Naapurit

22.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image