Viihde

Jos muistot voisi poistaa? Sitä yrittävät Jim Carrey ja Kate Winslet tv-leffassa

Joel (Jim Carrey) ja Clementine (Kate Winslet) tyhjentävät muistinsa suhteestaan ja toisistaan.
Viihde 11.1.2018 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme torstain kiinnostavinta tv-elokuvaa

Tahraton mieli

***** Kävisitkö klinikalla, jos siellä voisi pyyhkiä onnettoman rakkauden muistot? Miksikäs ei: poistetaanhan tatuointejakin. Michel Gondryn elokuvassa semmoinen tekniikka on keksitty, ja siihen Clementine turvautuu. Kostoksi poikaystävä Joel päättää tehdä samoin. Ällistyttävää, että näin katkerista ja teknisistä lähtökohdista syntyi elokuva, joka jaksaa uskoa rakkauteen. Ihmeeseen osallistuvat Jim Carrey ja Kate Winslet. (USA 2004)

Sub torstai 11.1. klo 21.00

This Is The End

*** Hollywoodia on varmaan jo vuosisadan verran haukuttu paheen pesäksi. Nyt lopultakin iskee raamatullinen kosto. Seth Rogenin ja Evan Goldbergin toimintakomediassa maailmanlopun meiningit katkaisevat Rogenin, Jay Baruchelin, James Francon ja muiden biletyksen. Sisäpiirin vitsailu on riskialtis laji, mutta tällä kertaa itseironinen asenne kantaa pitkälle. Kieltämättä sekaan olisi kunnon naisroolikin mahtunut. (USA 2013)

TV5 torstai 11.1. klo 21.00

Noidan oppipoika

**Jay Baruchel on mukana myös tässä toimintaseikkailussa, jossa newyorkilaisen puodin mestarivelho Nicolas Cage kaipaa kisälliä mukaan tärkeisiin taisteluihin. Turhan paljon kaivattavaa jäi myös Jon Turteltaubin elokuvaan, jossa kaikki peittyy digitaalitehosteisiin, sekavaan kerrontaan ja muiden, parempien elokuvien jäljittelyyn. Se Disneyn vanha Mikki Hiiri -animaatio on yhä ylivoimainen tulkinta tästä aiheesta. (USA 2010)

Nelonen torstai 11.1 klo 22.00

MAINOS

Kommentoi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä maan eteläosassa. Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä- ja Keski-Lapissa.

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 6 seuraavissa Lapin kunnissa: Ylitornio, Pello, Pelkosenniemi, Savukoski, Inari ja Utsjoki. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla ja Muonio.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

327 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Luikuri-työnantaja yritti viilata linssiin

Kirjoittajan ensimmäinen lause alkaa: "Olin aikeissa vaihtaa työpaikkaa..." Joillakin on vain selkärangassa saakka sama ... Lue lisää...
Sisälukutaito

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image