Viihde

Mainos

Jari Sillanpäälle syytteet epäillystä huumeissa ajamisesta

Viihde 4.1.2018 14:42 | Päivitetty 4.1.2018 16:07
STT

Laulaja Jari Sillanpää joutuu oikeuteen. Helsingin käräjäoikeudesta kerrotaan, että syytenimikkeet ovat rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kaksi liikennerikkomusta.

Sillanpään epäillään ajaneen autoa huumausaineen alaisena Helsingin keskustassa syyskuussa. Hänen autostaan on kerrottu löytyneen amfetamiinia, mutta poliisi ei ole vahvistanut tietoa.

Myöskään syyttäjä ei halua kommentoida tapauksen yksityiskohtia.

- Haastehakemus tulee julkiseksi sitten, kun tulee, syyttäjä Aleksi Turunen sanoi.

Syytteiden sisällön paljastava haastehakemus tulee julkiseksi, kun asian käsittely alkaa käräjäoikeudessa. Käsittelypäivä päätetään myöhemmin.

Pyysi anteeksi Facebookissa

Tapauksen tultua julkisuuteen Sillanpää pyysi Facebookissa anteeksi.

- Lehdissä on kirjoitettu, että minun epäillään syyllistyneen huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamiseen. Tämä pitää paikkansa, vaikka kyseessä olikin hyvin vähäinen määrä, hän kirjoitti Facebook-sivuilleen tuolloin.

Sillanpään mukaan oli ajattelematonta lähteä liikenteeseen. Hän kertoi Facebookissa, että koki olleensa tilanteessa täysin ajokykyinen.

- Tiedostan elämän rajallisuuden, ja intohimoisena ihmisenä hakeudun helposti uusien kokemusten pariin. Kunpa olisikin voimaa ja ymmärrystä tehdä elämässä aina vain oikeita valintoja.

Sillanpään syytteistä kertoi aiemmin Yle.

Linkki juttuun

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Jokaista tulee kohdella oikeudessakin oikeudenmukaisesti. Onhan se rankaa kun jää kiinni, mutta jokaisen tulee ajatella ensin, ennenkuin tekee tekosensa, kyllähän Sillanpäänkin luulisi oleva ihan normaali ihminen, että osaa ajatella. Meillä jokaisella on omat murheemme elämässä ja niiden kanssa pitää elää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Johtuen Jari Sillanpään jo ennen oikeudenkäyntiä osakseen saamasta negatiivisesta julkisuudesta katsoo oikeus hyväksi jättää hänet tuomitsematta.. Toivottavasti näin käy. Ja toivottavasti vastaisuudessa sekä poliisi että syyttäjä ja ennen kaikkea media välttävät kommentoimasta keskeneräisiä, vasta esitutkinnassa tahi tutkinnassa olevia asioita ja tyytyisivät raportoimaan tapauksia vasta lopullisessa oikeudenkäynnissä ja sen jälkeen. Tämä jo pelkästään rikoksesta epäillyn ihmisarvon takia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Herra itse myöntänyt tekonsa joten ihan julkinen asia. Ja hyvä että on negatiiviseen sävyyn kirjotettu, huumeissa ajeleminen kun vaarantaa KAIKKIEN hengen tuolla liikenteessä. Olipa se sitten "vähäinen määrä" tai muuta.
Rattijuopumus kuitenkin. Turha kitistä herran puolesta yhtään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on paikoin huono maan itäosassa, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Koillismaalla lumisateen ja pöllyävän lumen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Merja Kyllönen ylivoimainen !

337 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paavo Väyrysen tavoite

Sipilä ei ottanut paavoa hallitukseen ja saa nyt nuolla asiaa, otti uunituoreen rikkaan naisen ministeroikseen ja sai ... Lue lisää...
taakseen jätetty löy...

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.1.

Naapurit

20.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image