Viihde

Idolsin voittaja ratkeaa tänään, finaalissa oululainen Julia Rautio

Oululainen Julia Rautio on yksi kolmesta finalistista. KUVA: Toni Tuominen
Viihde 1.12.2017 7:00
Riikka Happonen

Toimittaja Riikka Happonen veikkaa voittajaksi Julia Rautiota ja listaa kolme syytä, miksi tänään kannattaa olla telkkarin edessä kello 20.

1 Anatude. Idols on ollut tänä syksynä kiinnostavaa seurattavaa - kiitos karismaattisen tuomarin Antti Tuiskun. Hän on elänyt esitysten mukana ja antanut kilpailijoille osuvan rehtiä palautetta. Ensimmäisessä semifinaalissa Tuisku veti räväkän alkushown. Tänään hän nousee jälleen lavalle heti ohjelman aluksi muiden tuomareiden, juontajien ja kilpailijoiden kanssa.

2 Julia Rautio. Finaalikolmikko Julia Rautio, Leevi Salonen ja Anniina Timonen ei ole tasainen. Esiintyjänä Rautio on ylivoimainen: ääni ja heittäytyminen ovat valovuosia muita edellä. Toisaalta jo kerran kisasta pudotettu Timonen on noussut viime metreillä haastajaksi ja sympaattinen Salonen on pikkutyttöjen suosikki, vaikkeivät taidot riitäkään toisten tasolle.

Alma. Vientilupauksella on itselläänkin Idols-taustaa. Lisäksi Idolsin kautta Suomen musiikkitaivaalle nousseet Anna Puu, Anna Abreu ja Pete Parkkonen duetoivat finalistien kera. Luvassa on myös yllätysesiintyjä.

MAINOS

Kommentoi

Ei voi kuin ihmetellä kisan tasoa. Siitä huolimatta että vetävät täysin nuotin vierestä, niin tuomarit/juontajat ilman kritiikin häivää kehuvat jokaista esiintyjää "aivan mahtava, todella hyvä jee!". Miksi?

Itse olen erittäin huono laulaja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä maan eteläosassa. Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä- ja Keski-Lapissa.

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 6 seuraavissa Lapin kunnissa: Ylitornio, Pello, Pelkosenniemi, Savukoski, Inari ja Utsjoki. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla ja Muonio.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

327 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Luikuri-työnantaja yritti viilata linssiin

Kirjoittajan ensimmäinen lause alkaa: "Olin aikeissa vaihtaa työpaikkaa..." Joillakin on vain selkärangassa saakka sama ... Lue lisää...
Sisälukutaito

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image