Viihde

Idolsin voittaja ratkeaa tänään, finaalissa oululainen Julia Rautio

Oululainen Julia Rautio on yksi kolmesta finalistista. KUVA: Toni Tuominen
Viihde 1.12.2017 7:00
Riikka Happonen

Toimittaja Riikka Happonen veikkaa voittajaksi Julia Rautiota ja listaa kolme syytä, miksi tänään kannattaa olla telkkarin edessä kello 20.

1 Anatude. Idols on ollut tänä syksynä kiinnostavaa seurattavaa - kiitos karismaattisen tuomarin Antti Tuiskun. Hän on elänyt esitysten mukana ja antanut kilpailijoille osuvan rehtiä palautetta. Ensimmäisessä semifinaalissa Tuisku veti räväkän alkushown. Tänään hän nousee jälleen lavalle heti ohjelman aluksi muiden tuomareiden, juontajien ja kilpailijoiden kanssa.

2 Julia Rautio. Finaalikolmikko Julia Rautio, Leevi Salonen ja Anniina Timonen ei ole tasainen. Esiintyjänä Rautio on ylivoimainen: ääni ja heittäytyminen ovat valovuosia muita edellä. Toisaalta jo kerran kisasta pudotettu Timonen on noussut viime metreillä haastajaksi ja sympaattinen Salonen on pikkutyttöjen suosikki, vaikkeivät taidot riitäkään toisten tasolle.

Alma. Vientilupauksella on itselläänkin Idols-taustaa. Lisäksi Idolsin kautta Suomen musiikkitaivaalle nousseet Anna Puu, Anna Abreu ja Pete Parkkonen duetoivat finalistien kera. Luvassa on myös yllätysesiintyjä.

MAINOS

Kommentoi

Ei voi kuin ihmetellä kisan tasoa. Siitä huolimatta että vetävät täysin nuotin vierestä, niin tuomarit/juontajat ilman kritiikin häivää kehuvat jokaista esiintyjää "aivan mahtava, todella hyvä jee!". Miksi?

Itse olen erittäin huono laulaja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suuri sotaharjoitus 2021

219 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Suuri sotaharjoitus 2021

Venäjä ei yksin omista kansainvälisiä vesiä. Suomi itsenäisenä maana voi kutsua tänne ketä itse haluaa. Siihen ei tarvit... Lue lisää...
Luvat ja valtuudet k...

Jari ja sarjakuvat

Jari

22.4.

Naapurit

23.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image