Viihde

Hollywoodin gaalakausi alkaa - Golden Globe -juhlaan odotetaan mustiin pukeutuneita naisvieraita

Viihde 7.1.2018 10:03 | Päivitetty 7.1.2018 10:25
STT

Elokuvateollisuuden gaalakausi alkaa sunnuntaina Golde Globe -palkintojuhlalla. Tänä vuonna juhlaa hallitsee naisnäyttelijöiden vastarinta alalla rehottavaa seksuaalista häirintää vastaan. Moni gaalan vieraista on ilmoittanut pukeutuvansa mustiin osoittaakseen uhreille solidaarisuutta.

Golden Globe -palkinnot eivät välttämättä anna osviittaa myöhemmin jaettavien Oscar-palkintojen saajista, mutta itse gaala on tavannut olla vauhdikkaimmasta päästä.

Juhlissa jaetaan kaikkiaan 25 palkintoa, joista 14 elokuville ja 11 televisiotuotannoille. Eniten ehdokkuksia on kerännyt Guillermo del Toron ohjaama fantasiaelokuva The Shape of Water, jolla on niitä kaikkiaan seitsemän.

Steven Spielbergin draama "The Post" Washington Post -lehden Vietnam-paljastuksista on kerännyt kuusi ehdokkuutta.

Palkintogaala alkaa Suomen aikaa aamukolmelta maanantain puolella.

MAINOS

Kommentoi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä maan eteläosassa. Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä- ja Keski-Lapissa.

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 6 seuraavissa Lapin kunnissa: Ylitornio, Pello, Pelkosenniemi, Savukoski, Inari ja Utsjoki. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla ja Muonio.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

327 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Luikuri-työnantaja yritti viilata linssiin

Kirjoittajan ensimmäinen lause alkaa: "Olin aikeissa vaihtaa työpaikkaa..." Joillakin on vain selkärangassa saakka sama ... Lue lisää...
Sisälukutaito

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image