Viihde

Hevimesta siirtyy Kantiksen paikalle - "Live-elämyksiä on tarkoitus tarjota laajalla skaalalla"

Kantis muuttuu liveklubi Hevimestaksi lokakuun alussa. KUVA: Pekka Peura
Viihde 23.9.2017 8:16
Riitta Taulavuori

Oulun keskustassa avautuu uusi, elävää musiikkia tarjoava klubi, kun yökerho Kantis muuttuu lokakuun alussa liveklubi Hevimestaksi.

– Hevimestalla alkoivat tulla Asemakadulla seinät vastaan, joten päätimme siirtää sen isompiin, kapasiteetiltaan noin 700 asiakaspaikan tiloihin, kertoo ravintolatoimen päällikkö Teijo Holmström Service Restaurants Oy:stä.

Uudenkadun klubitiloissa voidaan laventaa myös ohjelmatarjontaa.

– Live-elämyksiä on tarkoitus tarjota laajalla skaalalla. Esimerkiksi jos perjantaina jyllää metallibändi, lauantaina voi olla jotain toisentyylistä, Holmström sanoo.

Useamman bändin kattauksella kootut teemaillat ja -viikonloput ovat nekin edelleen mahdollisia, ja yhteistyö esimerkiksi Club Teatrian organisaation eli Oulun Tapahtumat Oy:n kanssa jatkuu, Holmström vakuuttaa.

– Uuden liveklubin ohjelmistoa kuitenkin monipuolistetaan. Iskelmälinjalle ei täällä sentään mennä eikä päivätansseja järjestetä, mutta esimerkiksi päivätapahtumat, kuten lapsille suunnatut keikat, ovat mahdollisia tulevaisuudessa.

Takavuosina Kantakrouvina toimineen Kantiksen kohtalona puolestaan on kadota katukuvasta.

– Kaupungissa on nykyään aika paljon samantyyppistä yökerhotarjontaa kuin Kantiksella oli. Näemmekin, että uudella konseptilla on paremmat mahdollisuudet saada kaikki tehot irti siitä tilasta, Holmström muotoilee.

Ravintolan tiloja remontoidaan parhaillaan, ja avajaisia vietetään 5.–7. lokakuuta.

Keikkapaikkojen tilanne elää Ouluun keskustassa myös muuten. Elävää musiikkia iskelmästä rokkiin tarjoavan yökerho Tähden toiminta loppuu Pakkahuoneenkadulla vuodenvaihteessa.

Lue lisää 23.09.2017 Kalevasta.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (22)

Hieno homma! Nyt sen vanhan Hevimestan kellarin voikin täyttää sitten betonilla, hirvee luola. Kantiksen tila on loistava. Tulen käymään jokaisella hevikeikalla uudessa paikassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"kaikki tehot irti siitä tilasta" eli rahat pois niiltä, jotka menee lankaan viinasta ja "ohjelmasta".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Uuden liveklubin ohjelmistoa kuitenkin monipuolistetaan. Iskelmälinjalle ei täällä sentään mennä eikä päivätansseja järjestetä" eli jätetään iso osa mahdollisuuksista käyttämättä tällä rajauksella. Ja kun Tähti -ravintola poistuu myös niin siinä olisi aukko tarjonnassa, jota ei tämä uusi "Hevimesta" aio täyttää. Olisiko ollut syytä muuttaa nimeä ja laajentaa tarjontaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä on erittäin hyvä uutinen Oulun livemusaskenen kannalta. Tulen tsekkaamaan keikkoja!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä Hyvä!!! Nyt tulee vihdon iso uusi keikkapaikka keskelle kaupunkia. Tähtikin on ollut aika hyvä mutta surkeassa kunnossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos lukisit uutisen, niin huomaisit että tässähän nyt poistuu yksi baari Oulusta. Mitä siis nillität siellä?

Mielestäni hyvä juttu, Kantis oli jo kulahtanut paikka, mutta tilat sopivat varmasti hyvin Hrvimestalle

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno ratkaisu. Talossa on niin vähän asukkaita, että aivan sama pilata lopullisesti heidän asuinviihtyisyytensä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei saa Kantis poistua. Ainaki ennen vanhaan tiesi aina mitä saa, kaljaa muovituotteita ja samat biisit samassa järjestyksessä illasta iltaan. Ikävä tulee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulun kaupungin keskustan alueella menee todella lujaa. On nuorison viihdekeskus Valkea, lämmitetty kävelykatu Rotuaari, jokaisessa korttelissa aikuisten viihdekeskuksia (yökerhoja) ja niissä kortteleissa, joissa ei ole kapakkaa löytyy sitten joko yksityinen sairaala tai -lääkäriasema. Hyvin on keskustan asiat hoidettu. Ainakin sielä saadaan kansa viihtymään ja viihtymisen seurauksena syntyneet vaivatkin hoidettua. Mitä keskustan tarjonnasta puuttuu voi näppärästi tilata netin verkkokaupoista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan siellä keskustassa vielä toistaiseksi kirkkokin. Sen kun siirtäisi syrjemmälle voisi tilalle rakentaa korkean asuintornin, vaikkapa >20 kerrosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (22)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä maan eteläosassa. Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä- ja Keski-Lapissa.

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 6 seuraavissa Lapin kunnissa: Ylitornio, Pello, Pelkosenniemi, Savukoski, Inari ja Utsjoki. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla ja Muonio.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

327 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Luikuri-työnantaja yritti viilata linssiin

Kirjoittajan ensimmäinen lause alkaa: "Olin aikeissa vaihtaa työpaikkaa..." Joillakin on vain selkärangassa saakka sama ... Lue lisää...
Sisälukutaito

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image