Viihde

Elokuva-arviot: Massahurmaaja Lindgren vipeltää – oli kihloissa 76 kertaa ainakin omien sanojensa mukaan

Massahurmaaja Pertti Ylermi Lindgren oli omien sanojensa mukaan kihloissa 76 kertaa. KUVA: FJ-Filmi Oy & Jörn Donner Produ
Viihde 17.4.2018 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme päivän kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Kreivi

★★★ Peter von Baghin ainoa pitkä draamaelokuva on totta kai kiinnostava, vaikka pitkän linjan filmihullu olikin paremmin kotonaan dokumentin parissa. Toinen kenkä sillä puolella kulkee myös ilkikurinen henkilökuva massahurmaaja Pertti Ylermi Lindgrenistä. Tämä ehti omien sanojensa mukaan kihlautua 76 kertaa, ja aktiivista on vipellys elokuvassakin. Kiti Neuvosen laulama Nuoruustango raikastaa jokseenkin tunkkaisen ajankuvaa. (Suomi 1971)

Yle Teema & Fem tiistai 17.4. klo 21.50.

How Do You Know

★★ James L. Brooksin romanttinen komedia on löysä kuin jäätelö kesällä, mutta sinänsä kiinnostavasti se noruu ajassa vastavirtaan. Nykyään, kun viisikymppisetkin yrittävät käydä teineistä, se herää keski-iän kolotuksiin jo kolmekymppisenä. Reese Witherspoon esittää Lisaa, joka potkitaan USA:n softballin maajoukkueesta. Kohta George (Paul Rudd) ja Matty (Owen Wilson) järjestävät poloiselle muuta mietittävää, eli kolmiodraamaa. (USA 2010)

TV5 tiistai 17.4. klo 21.00.

Hours

★★★ Hurrikaani Katrina jätti jälkensä paitsi New Orleansin katukuvaan, myös Eric Heissererin vaatimattomaan, pienten puitteiden katastrofijännäriin. Fast & Furious -leffojen Paul Walker on Nolan, joka tuo vaimonsa synnytyssairaalaan juuri tuona kohtalokkaana iltana. Niin kuin siinä ei olisi dramatiikkaa tarpeeksi, sairaala evakuoidaan, ja pieni tytär joutuu keskoskaappiin. Elämän puolesta taistelevat kohta sekä lapsi että isä. (USA 2013)

Hero tiistai 17.4. klo 21.00.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan pohjois- ja itäosassa.

Sadevaroitus: Maan eteläosassa voi sataa tänään rankasti, yli 20 mm tunnissa. Koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa voi sataa huomenna rankasti, yli 20 mm tunnissa.

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa kehittyy huomenna ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

179 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Arvokeskustelua köyhyydestä

Olen vetreä, nuorehko nainen. Ajattelen kokonaisvaltaisesti, en puoluepoliittisesti. Liikehdintä ei vaadi nytkään senaat... Lue lisää...
Ämpäreitä jonottavat...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image