Viihde

Britanniassa jaetaan Bafta-palkinnot - häirinnän vastustamisen odotetaan näkyvän punaisella matolla

Viihde 18.2.2018 8:42 | Päivitetty 18.2.2018 9:25
STT

Britanniassa jaetaan tänään elokuva-alan Bafta-palkinnot. Palkintogaalan alla parisataa brittitähteä on vaatinut avoimella kirjeellä loppua seksuaaliselle häirinnälle. Allekirjoittajien joukossa ovat muun muassa näyttelijät Kate Winslet ja Emma Watson.

Häirinnän vastustamisen odotetaan näkyvän myös Baftaan saapuvien tähtien pukeutumisessa. Viime kuussa yhdysvaltalaisessa Golden Globe -gaalassa moni Hollywood-tähti pukeutui mustaan osoittaakseen tukeaan seksuaalisen häirinnän uhreille.

Illan palkintopöydän pystejä tavoittelee muun muassa Guillermo del Toron ohjaama fantasiaelokuva The Shape of Water, joka on kahminut kaksitoista ehdokkuutta. Rikoselokuva Three Billboards Outside Ebbing Missouri ja pääministeri Winston Churchillin kamppailua kuvaava draama Darkest Hour - Synkin hetki ovat kumpikin keränneet yhdeksän ehdokkuutta.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa lumisateen vuoksi. Ajokeli on huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Louhimiehen

161 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Louhimiehen

Kylläpä nimimerkki Sopotti on ilkeä ja tunteeton ihminen. Paljon pahempi, kuin olen vuosien varrella ajatellut. Empatia... Lue lisää...
Nuorten naisten äiti

Jari ja sarjakuvat

Jari

22.3.

Naapurit

22.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image