Viihde

Bonusperheen Lisan sisko tulee kuvioihin mukaan ruot­sa­lais­per­heen kuvioihin

Uusperheen elämässä on enemmän väkeä kuin ydinperheessä. Bonusperheen Patrikin ja Lisan yhteinen vauva on nimeltään Lo. KUVA: Ulrika Malm
Viihde 14.7.2018 7:00
Tiina Vuorimäki

Bonusperhe

*** Uusperheestä kertova ruotsalaissarja Bonusperhe on yhtäaikaa realistinen ja siloteltu. Sarja muistuttaa Carl Larssonin perhe-elämää kuvaavia maalauksia.

Kun Eddie (Frank Dorsin) karkaa koulusta, hätä on suuri. Ilmassa on kuitenkin koko ajan luottamus siihen, että mitään todella ikävää ei tapahdu. Usko hyvään tekee sarjasta kivan seurata. Uusperheen, tai perheen yleensä, ongelmat ovat esillä, mutta ne käsitellään niin, eivät pulmat tule painajaisina katsojan uniin.

Tällaisia ohjelmia tarvitaan, koska aina ei jaksa seurata rankkaa tuskaa ja ahdistusta.

Lisan (Vera Vitali) ja Patrikin (Erik Johansson) perheestä kertova Bonusperhe on edennyt Suomessakin toiselle tuotantokaudelle. Ensimmäisessä jaksossa parin Lo-vauva (Karin Leven) on syntynyt ja Patrik on koti-isänä. Ensimmäinen kohtaus tosin lupaa vaikeuksia jatkossa, vaikka tämäniltaisessa osassa ne eivät vielä näy vihjettä kummemmin.

Carl Larsson -tyyliin sopiva on myös Lo. Hän on tyypillinen elokuvapienokainen. Vauva on söpö, kun tarvitaan. Hän nukkuu omassa sängyssään tai istuu rattaissa rauhallisesti, mutta ei kertaakaan huuda pää punaisena niin sanotusti väärässä paikassa. Ehkä kuulemme rääkymistä jossain kauden jaksoista.

Vanhojen tuttujen lisäksi toisella kaudella sarjaan tulevat mukaan myös Lisan isosisko Emma (Regina Lund) Lontoosta ja taekwondokerhoa pyörittävä Branco (Dragomir Mrsic).

Yle Teema & Fem lauantai 14.7. klo 18.45

MAINOS

Kommentoi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä maan eteläosassa. Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä- ja Keski-Lapissa.

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 6 seuraavissa Lapin kunnissa: Ylitornio, Pello, Pelkosenniemi, Savukoski, Inari ja Utsjoki. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla ja Muonio.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

329 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työttömät sylkykuppina

Ensinnäkään, tämä ei pidä paikkaansa. Ei ole ketään jotka "aina" saa töitä, eikä ketään jotka eivät "koskaan" saa töitä,... Lue lisää...
Väsynyt

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image