Viihde

Mainos

Audrey Tautou jumittuu järkiliittoon - Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kiin­nos­ta­vim­mat tv-elokuvat

Nuori Thérèse (Audrey Tautou) pyristelee palkintovaimon roolista 1920-luvun Ranskassa. KUVA: Eddy Briere
Viihde 8.11.2017 7:00
Pekka Eronen

Therese D.

★★★ Amélien nimiroolin jälkeen Audrey Tautou oli puolelle maailmalle se hupsun romanttinen pikku pariisitar, jonka varjosta on ollut loputon homma päästä pois. Olisikohan Claude Lelouch’n elokuvan nimirooli tuntunut siksi omakohtaiselta? Francois Mauriacin kirjaan pohjautuva ahdistusdraama kun kertoo yläluokkaisesta perijättärestä, joka kaipaa järkiavioliitostaan pois hinnalla millä hyvänsä. Laskua sitten kertyykin. (Ranska 2012)

Yle Teema & Fem keskiviikkona 8.11. klo 22.00

Cliffhanger

★★★ Asunnonvälittäjät hokevat, että tärkeintä on sijainti, mutta sama pätee myös elokuviin. Jos jännärissä mennään vuoristoon, kannattaa huippaavista korkeuksista ja rotkoista ottaa tehot irti. Renny Harlinin hittifilmi toimii niin kauan, kun se muistetaan. Sylvester Stallone on vuorikiipeilijä, jonka rosvojoukko pakottaa oppaakseen. Reissu nostattaa niskavilloja, mutta latteat loppuhakkuut olisi voinut filmata vaikka Yyterissä. (USA 1993)

TV5 keskiviikkona 8.11. klo 21.00

Robin Hood - varkaiden ruhtinas

★★★★ Ei ahdistuskohtauksia, ei syvällistä itsetutkiskelua, ei sekunnin sadasosien toimintapyrähdyksiä: Kevin Reynoldsin tulkinta Englannin historian myyttisestä sankarista on pohjimmiltaan piristävän kirkasotsaista perinneseikkailua. On rehti Kevin Costner, joka ampuu jousella, iskee miekalla ja lennähtää köydellä tyrannien kimppuun. Kärjimmäisenä kyräilee Alan Rickman Nottinghamin sheriffinä. (USA 1991)

Sub keskiviikkona 8.11. klo 22.00

MAINOS
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumipyryn vuoksi. Ajokeli on huono Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi aamupäivästä alkaen Lapin maakunnassa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Sopeutumiseläkkeet

Sopeutumiseläke on vastikkeetonta sosiaalitukea sellaiselle, joka ei sitä edes tarvitse. Lue lisää...
kaketsun kantalffi

Jari ja sarjakuvat

Jari

19.11.

Naapurit

24.11.

Fingerpori

24.11.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image