Viihde

Mainos

Alice Cooper "pöyristyi" Kalevan haas­tat­te­lus­sa – näin tähden suunnitelmat ovat toteutuneet

20091212 - Oulu - Alice Cooper Teatrialla: Alice Cooper esittää konserteissaan moneja eri rooleja. Kaleva/Pekka Ala-aho
Viihde 16.2.2017 13:16
Antti Ervasti

Joulukuussa 2009 tekemässäni haastattelussa Alice Cooper kertoi suunnittelevansa uutta levyä, johon toivoi kumppaneikseen laulujen kirjoittamiseen vanhoja tuottajiaan, Bob Ezriniä ja Desmond Childia.

Ei mennytkään kuin pari vuotta, kun 2011 ilmestyi albumi Welcome 2 My Nightmare, joka oli jatko-osa Ezrinin vuonna 1975 tuottamalle levylle Welcome to My Nightmare. Uutukaisen tuottajana oli kukapa muukaan kuin Ezrin, ja muutamassa kappaleessa lauluntekijäkrediiteissä mainitaan Child. Levyllä ovat muutamalla kappaleella soittamassa ja lauluja tekemässä legendaarisen Alice Cooper –bändin elossa olevat jäsenet Dennis Dunaway, Neal Smith ja Michael Bruce (Alice Cooper oli viisimiehinen bändi vuoteen 1975 saakka, jolloin sen Alice Cooper –niminen laulaja lähti soolouralle). Heidän kanssaan mies sanoi olevansa hyvissä väleissä ja esiintyvänsä aina silloin tällöin. 

Nyt Cooperilla on suunnitteilla jatko-osa vuonna 1971 ilmestyneelle Killer-albumille, jota ovat tulossa tekemään mainitut entiset bändikaverit.

Oulun Teatrialla seitsemän vuotta sitten soittaneesta bändistä tällä hetkellä Alicen mukana kiertää ainoastaan basisti Chuck Garric. Qstockin lavalla nähdään Garricin lisäksi luultavasti kitaristit Nita Strauss, Ryan Roxie ja Tommy Henriksen sekä rumpali Glen Sobel.

Haastattelussa hyväntuulinen Cooper muka pöyristyi hetkeksi, kun kyselin tuolloin meikäläisten eläköitymisikää lähestyvältä artistilta lopettamispäivämäärästä. ”Miksi ihmeessä minun pitäisi lopettaa”, hän puhisi.

Reilun kuukauden päästä 69 vuotta täyttävä teräsvaari ei hellitä vieläkään. Tiivis maailmankiertue jatkuu muun muassa tänne Ouluun, ja uutta musiikkia on luvassa.

Lue haastattelu vuodelta 2009.

Katso Qstockin ensi kesän esiintyjiä.

MAINOS
Mainos

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomen velkataakka on yli 800 miljardia

185 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Suomen velkataakka on yli 800 miljardia

"Eläkevastuulla (vastuuvelalla) tarkoitetaan sitä varojen määrää, joka tarvittaisiin eläkesäätiön (eläkekassan) säännöis... Lue lisää...
Tuumaaja

Uutiset osastoittain

Menokalenteri

ke
26.4.
Maria Raasakka ikkunanäyttely
Kulttuuri
ke
26.4.
Elämää ja taidetta
Kulttuuri
ke
26.4.
Höyhtyän Välke
Yhteisöt
ke
26.4.
Eläinmuseo
Kulttuuri

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 379 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image