Viihde

Mainos

Ai­kuis­tu­mis­lei­ri­läi­siä vähän lapsettaa - Minttu Mustakallio ja Essi Hellén hakevat kas­vu­ko­ke­mus­ta

Viihde 13.1.2018 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme lauantain kiinnostavinta tv-elokuvaa

Viikossa aikuiseksi

★★★ Aikuistuminen on hankalaa. Sen huomaa nopeasti, jos vaikka käväisee netin keskustelusivuilla. Johanna Vuoksenmaan komediassa Minttu Mustakallio, Taneli Mäkelä, Iina Kuustonen ja muutama muu yrittää kypsymistä oikein henkisen kasvun leirillä. Irti arjesta on lähdetty, mutta omasta itsestä ei pääse eroon - eikä muista. Se on hyvä huomio. Elokuva käykin kiinnostavaksi silloin, kun pakonomainen hauskutus hellittää. (Suomi 2015)

MTV3 lauantai 13.1. klo 19.30

Space Cowboys

★★★ Avaruudessa ei kukaan kuule naksuvia niveliäsi. Se on ikämiehille riittävä syy lähteä maata kiertävälle radalle, ja Clint Eastwoodin seikkailussa saadaan toinenkin. Neuvostoajan satelliitti on suistunut radaltaan, ja sen aikaisen tekniikan parissa pärjäävät vain Eastwoodin, Tommy Lee Jonesin, James Garnerin ja Donald Sutherlandin tapaiset astronauttipapat. Kunhan vanhat kalavelat on ensin hilpeästi kuittailtu tieltä pois. (USA 2000)

TV2 lauantai 13.1. klo 20.00

Blitz - poliisimurhaaja

★★★ Clint Eastwoodista puheen ollen: Dirty Harryn perintöä on 2000-luvulla pitänyt uskollisimmin yllä britti Jason Statham. Tämäkin toimintajännäri on niin vahvasti asian ytimessä, että joku voi pitää sitä vanhan toistona. Sarjamurhaaja vainoaa Lontoon poliiseja, joten ylikonstaapeli Brantilla ja aisapari Porterilla (Paddy Considine) pitää kiirettä. Jälkimmäisen homouskin on kaiku Eastwoodin poliisijännäreistä. (Britannia 2001)

Hero lauantai 13.1. klo 21.00

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Mainos
Mainos

Uutisvirta

182
Mikä ihme meni pieleen 35 vuotta sitten? Sekä suomalaisten koulutustaso että älykkyys kääntyivät laskuun
121
Ely-keskus: Pohjantien sillat eivät kestäkään raskaita kuormia – siltaremontti voi viivästyä 2–3 vuotta ja lisäkustannuksia tulee
52
Lindström Ylellä: Oikeus opiskella työttömyysetuudella eduskunnan käsittelyyn maaliskuussa
47
Tyrnäväläisen muistisairaan omainen epäilee vilppiä kotiäänestyksessä – Vaalilautakunta: kaikki sujunut ohjeistuksen mukaan
39
Suomella ei ole Norjan aikeita kieltää turkistarhausta – eläinten vedensaantiin tulossa uutta
37
Pohjantiellä körötellään Oulujoen yli hitaasti vielä vuosia
35
Hanna Sarkkinen juhli Forbesin listalle pääsyä syömällä piiraan Lidlin parkkipaikalla – "Iso ja häkellyttävä huomionosoitus"

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi keskiyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli on huono Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Muonio ja Kittilä lumisateen ja pöllyävän lumen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen maan pohjois- ja itäosassa sekä Ahvenanmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Lopettakaa jo Väyrysen kannattajat

275 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Väyrynen hurjassa nousussa

Väyrysen kannatus verrattuna Vanhasen kannatukseen on jo sitä luokkaa, että presidentinvaalista on tulossa Sipilälle neu... Lue lisää...
kansa neuvoo

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.1.

Naapurit

23.1.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image