Viihde

Mainos

Aika on vienyt vaaran tuntua, mutta musiikki on yhä upeaa – Klas­sik­ko­musi­kaa­li West Side Story saa neljä tähteä

Kymmenen Oscarin klassikkomusikaali West Side Story siirtää Romeon ja Julian tarinan New Yorkin nuorisojengien maailmaan. KUVA: MGM International Television Dis
Viihde 1.3.2018 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme päivän kiinnostavinta tv-elokuvaa

Two Faces of January

★★★ Vuonna 1962 jopa Euroopan matkailussa oli eksotiikkaa. Jossakin Kreikassa oli häivähdys itäistä aromia ja vaaran tuntua. Semmoisen matkailun huumaa Patricia Highsmithin kirjaan pohjautuva jännäri onnistuu virittämään, vaikkei tarina isosti yllättele tai hiuksia nostata. Viggo Mortensen ja Kirsten Dunst ovat amerikkalainen pariskunta, joka törmää Ateenassa turisteja huijaavaan Oscar Isaaciin. Ensiesitys. (Britannia/Ranska 2014)

Frii torstai 1.3. klo 21.00

West Side Story

★★★★ Robert Wisen ohjaama, kymmenen Oscarin musikaaliklassikko tulvii Leonard Bernsteinin upeita, ikivihreitä sävelmiä: kaihoisa Somewhere, rakastava Maria, iskevä America ja toiveikas Tonight. Niistä New Yorkin nuorisojengien viha-rakkaustarina saa lujasti virtaa, vaikka varsinainen vaaran tuntu vuosikymmenten varrella onkin huvennut. Betonikaupungin Romeona ja Juliana hellyttävät Richard Beymer ja Natalie Wood. (USA 1961)

Yle Teema & Fem torstai 1.3. klo 21.00

Operaatio Valkyrie

★★★ Kaikki koulun käyneet tietävät, kuinka Adolf Hitlerin kävi monissa salamurhayrityksissä. Se ei silti vie jännitystä, saati jännitettä, Bryan Singerin tosipohjaiselta elokuvalta. Tom Cruise jättää virnuilut vähemmälle eversti Claus von Stauffenberginä, joka muiden saksalaisten upseereiden kanssa virittelee pommihanketta sotavuoden 1944 hermoherkissä tunnelmissa. Tarkoitus on pelastaa kotimaasta se, mitä siitä on jäljellä. (USA 2008)

Hero torstai 1.3. klo 21.00

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kansanedustajien eläkkeet

"eläkemaksuja ja -karttumia tulee suhteuttaa: suuret maksut tarkoittavat suuria karttumia, ja päinvastoin." Olet sinä va... Lue lisää...
Voi y...

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.3.

Naapurit

17.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image