Ulkomaat

Yhdysvaltain salaisen palvelun tietokone varastettu autosta

Ulkomaat 18.3.2017 1:00 | Päivitetty 18.3.2017 2:30
STT

Yhdysvaltain salaisen palvelun kannettava tietokone on varastettu New Yorkissa. CNN:n tietojen mukaan tietokoneella oli Trump Tower -rakennuksen pohjapiirustukset sekä muuta arkaluontoista materiaalia. Asiasta CNN:lle kertoivat viranomaislähteet.

Salainen palvelu ei ole kertonut, mitä materiaalia varastetulla koneella oli. Viraston mukaan kyseisen koneen kaltaisilla laitteilla ei saa kuitenkaan olla salaiseksi luokiteltua materiaalia. Kone on viraston mukaan myös hyvin suojattu.

CNN:n mukaan kone varastettiin agentin autosta New Yorkin Brooklynissä torstaiaamuna.

Salaisen palvelun tehtäviin kuuluu muun muassa Yhdysvaltain nykyisen presidentin sekä entisten presidenttien ja varapresidenttien suojelu.

Linkki juttuun

MAINOS

Kommentoi

Ei hätää, mitään tietoja ei voinut saada ulos sillä tiedot pystyttiin tuhoamaan automaattisesti heti ja muutenkin olisivat olleet kovan työn takana onkia ulos koneesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tietenkin totta. Tämähän on Salaisen Palvelun syötti, false-flag juttu. Suorastaan tyrkytetään salamurhaajille päivitettyä tietoa presidentin residensseistä ja liikkumispaikoista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa.

Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi ja Keminmaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

takaa-ajon mielekkyys?

286 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Arvokeskustelua köyhyydestä

"Sairastuivat ja osasivat arvostaa yhteiskunnan apua, kun omat voimat ja rahat eivät enää riittäneet. He ovat nyt vanhoj... Lue lisää...
Vähän ontuu nyt...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image