Ulkomaat

Mainos

Venäjä ilmoitti pitävänsä USA:n väärälle alueelle eksyviä koneita maaleina Syyriassa

Ulkomaat 19.6.2017 15:55 | Päivitetty 19.6.2017 16:48
STT

Venäjä ilmoitti maanantaina, että se tulee tulevaisuudessa pitämään kaikkia Eufrat-joen länsipuolella Syyriassa liikkuvia Yhdysvaltain johtaman liittouman sotilaskoneita hyväksyttävinä maaleina. Venäjä raivostui, kun amerikkalainen Super Hornet -hävittäjä pudotti syyrialaishävittäjän sunnuntaina Raqqassa.

Venäjä ilmoitti myös lopettavansa liittouman ja Venäjän yhteisen viestintäkanavan käytön, koska Yhdysvallatkaan ei käyttänyt sitä varoittaakseen syyrialaiskonetta.

Syyrialaishävittäjä pudotettiin sen jälkeen kun Syyrian hallituksen joukot pudottivat pommeja kurdien ja arabien liittouman SDF:n taistelijoiden lähellä. Yhdysvaltojen johtama liittouma tukee SDF:n joukkoja.

Syyrian mukaan sen hävittäjä oli suorittamassa Isisin vastaista tehtävää Raqqassa.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Suomi voisi ottaa saman linjan ilmatilaansa eksyvien venäläiskoneiden suhteen

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sama koskee myös häpeällisen isäntämaa sopimuksen perusteella täällä lenteleviä Nato tiedustelukoneita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Noniin! Nyt on pikku juhannussotakin mahdollinen USA:n ja Venäjän välillä. Voimasuhteetkin ilmavoimilla niin tasaiset: USA: 2296 hävittäjää, Venäjä: 806 hävittäjää. ..joten Putin tuskin malttaa olla käyttämättä "jokeria" eli ydinasetta heti kun älyää jäävänsä muuten häviölle..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Venäjä ilmoitti".. ..eikös Venäjä = Vladimir Putin? Venäjähän ei ole mitään mieltä mistään. Kremlin herra, V. V. Putinin mielipide on Venäjän virallinen mielipide. Muutenkin Kremlin herra päättää Venäjällä kaikesta. Siellä ei kissakaan tule tiineeksi ilman "maan isän" lupaa. Josif Stalin olisi ylpeä Putinista!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jännä nähdä, joko tämä välikohtaus piankin eskaloituu kunnon rähinäksi Venäjän ja USA:n välillä! Iltapäivälehdetkin saavat sitten revitellä ISOILLA lööpeillä ja ylimääräistä uutislähetystä pukkaa joka tuutista! Maanpuolustuskorkeakoulun strategian laitoksen reippaat asiantuntijat sitten innokkaasti valistavat meitä erilaisista skenaarioista! Eihän tässä oikein malta nyt mitenkään odottaa kunnon rytinää!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venäjällä ei ole jakoa USA:n ilmavoimia vastaan. Jos rähinä syttyisi, niin siitä tulisi erittäin lyhyt rähinä. Siksi se ei syty.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puten on ihan turha alkaa mussuttamaan ja suuttuilemaan kellekään, muistelisi vain mihin näiden ampuma Buk- ohjus osui Ukrainassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei huvita ollenkaan, kun Venäjää demonisoidaan taas ilman todisteita. Hollanti / Nato näyttää paljastuvan matkustajakoneen pudottaneen salaliiton suunnittelijaksi ja täytäntöön panijaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Heräähän jo unestas.
Kyllä tuo on todistettu jo niin monien tahojen toimesta, että se oli juuri venäjältä tuotu ohjuslavetti josta tuo laukaistiin ja joka myös osui.
Toki teille venäjämielisille se totuus ei ole koskaan ollut teidän aivolohkoissanne käytössä oleva aihe.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puten ohjukset ovat muutenkin olleet osuvia ...... sairaaloita ja kouluja ja siviiliväestön kerrostaloja jne jne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Putte puhuu asiaa, "HUVITTAVAA" kaikkea muuta. Ja sen BUK:in oli tarkoitus osua Puttea kuskanneeseen koneeseen, joka lensi lähialueella. Tätä vain ei uskalleta kertoa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumipyryn vuoksi. Ajokeli on huono Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi aamupäivästä alkaen Lapin maakunnassa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Sopeutumiseläkkeet

Sopeutumiseläke on vastikkeetonta sosiaalitukea sellaiselle, joka ei sitä edes tarvitse. Lue lisää...
kaketsun kantalffi

Jari ja sarjakuvat

Jari

19.11.

Naapurit

24.11.

Fingerpori

24.11.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image