Ulkomaat

USA langetti li­sä­pa­kot­tei­ta Pohjois-Korealle Kimin velipuolen surman takia

Ulkomaat 7.3.2018 6:30 | Päivitetty 7.3.2018 6:55
STT

Yhdysvallat ilmoitti tiistaina virallisesti, että Pohjois-Korea tilasi maan johtajan velipuolen surman VX-hermomyrkyllä. Yhdysvaltain ulkoministeriön mukaan yhdysvaltalaistutkijat tulivat lopputulemaansa helmikuun puolella.

Tutkinnan tulos sai Yhdysvallat asettamaan lisäpakotteita Pohjois-Korealle Yhdysvaltain lain mukaisesti. Sekä Yhdysvallat että YK ovat jo aiemmin asettaneet pakotteita Pohjois-Korealle, joten tiistaisella lisäpakotepäätöksellä ei arvioida olevan suurta vaikutusta.

Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin velipuoli Kim Jong-nam kuoli viime vuoden helmikuussa Malesiassa Kuala Lumpurin lentokentällä hermomyrkkyyn, jota hän sai kasvoihinsa.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon maakunnissa lumisateen vuoksi. Ajokeli on huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Louhimiehen

161 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Louhimiehen

Kylläpä nimimerkki Sopotti on ilkeä ja tunteeton ihminen. Paljon pahempi, kuin olen vuosien varrella ajatellut. Empatia... Lue lisää...
Nuorten naisten äiti

Jari ja sarjakuvat

Jari

22.3.

Naapurit

22.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image