Ulkomaat

Mainos

Trump sanasodassa myös Venezuelan kanssa

KUVA: Chris Kleponis / POOL / EPA
Ulkomaat 12.8.2017 22:38
STT, Kaleva

Venezuelassa tuomittiin lauantaina Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin lausunto sotilaallisten toimien mahdollisuudesta Venezuelassa.

–  Presidentti Donald Trumpin holtiton uhkaus pyrkii vetämään latinalaisen Amerikan ja Karibian konfliktiin, joka saattaa muuttaa pysyvästi rauhan ja turvallisuuden alueellamme, sanoi Venezuelan ulkoministeri Jorge Arreaza, joka luki lausunnon presidentti Nicolas Maduron nimissä.

Trump sanoi perjantaina, että Yhdysvalloilla on monia vaihtoehtoja Venezuelan suhteen, ja sotilaalliset toimet ovat yksi näistä vaihtoehdoista.

–  Meillä on joukkoja joka puolella maailmaa erittäin kaukaisissa paikoissa. Venezuela ei ole kovin kaukana ja ihmiset siellä kärsivät ja kuolevat, Trump sanoi.

Trumpin mukaan hän keskusteli perjantaina Venezuelasta ulkoministeri Rex Tillersonin ja YK-lähettiläs Nikki Haleyn kanssa.

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Venetzuela olisi oiva paikka treenata sotaa . Ennen Pohjois-Koreaan suuntautuvaa sotaretkeä . Jenkeissä on perinne jokaisella pomolla pitää olla oma sota .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kysehän ei ole Venezuelasta, vaan Maduron hallinnosta, jolla ei ole venezuelalaisten enemmistön tukea. Sosialistinen kokeilu sortuu Venezuelassa aika pian.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Diktatuurit Venäjä, Pohjois-Korea ja Venezuela ovat saaneet Trumpilta korvatillikan toisensa perään. Ja lisää lienee tulossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kommunistit alentaa ja sortaa omaa kansaa ja tämä aiheuttaa suurta hätää kansalle, itse elävät hyvin. Demokratiaa Venezuelaan kaivataan ja kukaan ei auta mutta Trump on valmis auttamaan alistettua kansaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Trumpia ei kiinnosta Venezuelan kansa vaan maan luonnonvarat ja niiden ryöstäminen. Venezuelalla on itsenäinen rahapolitiikka eikä se ole IMF:n orja. Kansainvälinen pankkieliitti ei voi sietää itsenäisiä maita kuten mm. Venezuela, Pohjois-Korea ja Iran. Siksi niiden kimpussa ollaan. Maan kansan olot eivät kiinnosta pätkääkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Heh et tunne Trumppia, hän on aina halunnut auttaa heikommassa asemassa olevia ja saanut paljon hyvää aikaan jo aikaisemmin siviilielämässä. Mutta siitähän ei liberaalimediassa uutisoida.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kerrohan vielä, mitkä olisivat maailmansodan osapuolet?

Yhdysvallat - Pohjois-Korea?
Yhdysvallat - Venezuela?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Kerrohan vielä, mitkä olisivat maailmansodan osapuolet?

Yhdysvallat - Pohjois-Korea?
Yhdysvallat - Venezuela?"

Mahdollisen tulevan maailmansodan osapuolet olisivat:
Yhdysvallat - muu maailma.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa lumipyryn ja pöllyävän lumen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen maan pohjoisosassa sekä Keski-Pohjanmaan maakunnassa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Työkkärille ei mene jakeluun; en halua puhelinmyyntityötä!

Tuo ''puhelinmarkkinointi'' on rikollista - pahimmillaan kotirauhan - häirintää, joka on kiellettävä lailla. Lue lisää...
ei ole työtä

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.3.

Naapurit

20.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image