Ulkomaat

Mainos

Syyrian pakolaisia pyrkii nyt Albaniaan

Ulkomaat 26.2.2016 1:20 | Päivitetty 26.2.2016 2:34
STT

Albania näyttäisi olevan muodostumassa uudeksi etapiksi Syyrian pakolaisten reitillä Keski-Eurooppaan. Albanian sisäministeriö ilmoitti, että suuri määrä Syyriasta lähteneitä on odottamassa rajan yli pääsyä Kreikan puolella.

Albanian viranomaiset arvioivat, että siirtolaisten reitit voivat olla muuttumassa sen jälkeen kun Kreikan toinen naapuri Makedonia kiristi omia maahantulon ehtojaan. Makedonia päätti viime viikonloppuna, että se epää pääsyn maahan afganistanilaisilta sekä tiukentaa syyrialaisten ja irakilaisten tarkastuksia.

Jonkin verran siirtolaisia on pyrkinyt etelän suunnasta jo aiemmin myös Albaniaan. Maan poliisi ilmoittaa estäneensä satojen siirtolaisten pääsyn maahan viime heinäkuun jälkeen.

Alkuvuoden aikana jo yli 100 000 siirtolaista on saapunut Välimeren yli Kreikkaan ja Italiaan.

MAINOS
Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
Mainos

Kommentoi

nuo parempaa elämää euroopasta hakevat on iso ongelma. ne luulee, että tämä on paratiisi. ei niitä oikein voi syyttää siitä. siinä on vain se, että täällä meitä on 500 miljoona ja tänne halukkaita on enemmän. luulen, että euroopalla on edessä valtavien reservaattien rakentaminen tai muuten eurooppa ja yhteiskunnat hajoaa. päättäjät eivät siihen halua uskoa. toteutuuko nuo utopia kirjan jutut?. (skifi). ei valtiolla ole varaa järkyttää perusrakenteita ja rauhaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos
Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa lumipyryn vuoksi. Ajokeli on huono Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa lumi- tai räntäsateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Yle vs. Sipilä

287 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Yle vs. Sipilä

Yle rovosoi vastakkainasettelua vas politikoinillaan. Sipilä on toiminut täysin oikein.SDPn rötöstelyn jälkiä on pakko j... Lue lisää...
Hyvä Pääministeri

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 370 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut

stats-image