Ulkomaat

Ranska hyväksyi kiistellyn maa­han­muut­to­lain

Ulkomaat 23.4.2018 2:12 | Päivitetty 23.4.2018 3:34
STT

Ranskan parlamentin alahuone hyväksyi sunnuntaina uuden kiistanalaisen maahanmuuttolain, joka on repinyt presidentti Emmanuel Macronin hallituksen rivejä. Lakimuutos hyväksyttiin yli kaksi vuorokautta kestäneen väittelyn jälkeen 228 äänellä puolesta ja 139 äänellä vastaan. Poissaolevia oli 24.

Eräs Macronin hallitsevan LREM-puolueen edustajista ryhtyi avoimeen kapinaan ja julisti eroavansa presidentin puolueesta lain vuoksi.

Lain vastustajat kritisoivat sen sisältämää mahdollisuutta pitää karkotusta odottavaa henkilöä vangittuna jopa 90 vuorokauden ajan. Laki kaksinkertaistaa aikaisemman maksimin. Myös alaikäisiä karkotettavia voitaisiin pitää säilössä sama aika.

MAINOS

Kommentoi

On kyllä viimesen päälle tehty onnistunut lakimuutos jos enemmistö on lain hyväksynyt ja valituksia tulee vain ääripäistä ja niistäkin yhtä paljon, eli kaikkia mahdollisimman tyydyttävä ratkaisu. Demokratiaa isolla D:llä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari, Pelkosenniemi ja Savukoski. Ruohikkopalojen vaara on suuri Pohjois-Lapissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä ja Sodankylä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

176 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta

Sehän oli kaikkien kuunneltavissa ja on vieläkin. Rinne ei pärjännyt ja heitti asiaan kuulumattoman kommentin peruskoulu... Lue lisää...
Huono häviäjä tämä R...

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

25.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image