Ulkomaat

Obama: Historia näyttää Castron merkityksen

Ulkomaat 26.11.2016 18:03
STT-AFP

Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman mukaan Yhdysvallat ojentaa ystävyyden käden Kuuban kansalle vallankumousjohtaja Fidel Castron kuoleman jälkeen.

– Historia tulee kertomaan ja arvioimaan tämän yksittäisen henkilön valtavan merkityksen ihmisille ja häntä ympäröivälle maailmalle, sanottiin Obaman lausunnossa.

– Minun presidenttikauteni aikana olemme työskennelleet väsymättä jättääksemme menneisyyden taaksemme ja edetäksemme kohti tulevaisuutta, jossa maidemme välistä suhdetta eivät määrittele eroavaisuudet, vaan ne monet asiat, jotka jaamme naapureina ja ystävinä, presidentti jatkoi.

Yhdysvaltojen ja Kuuban väliset diplomaattisuhteet palautettiin heinäkuussa viime vuonna yli puolen vuosisadan tauon jälkeen. Obama kävi Kuubassa maaliskuussa.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Edelleen jaksaa yllättää miten moni fanittaa kyseistä diktaattoria jonka kädet on veren tahrimat. Kansa nähnyt nälkää ja köyhyyttä, itse elänyt kulissien takana luksuselämää. Tosin ei mitään uutta kommunistisille johtajille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa lukuun ottamatta Utsjoen, Inarin ja Enontekiön kuntia. Ruohikkopalojen vaara on suuri Pohjois-Lapissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta

117 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta

Kokoomus opetti suomalaiselle duunarille jo vuosia sitten, että vastakkainasettelun aika on ohi. Sitten Sipilän oikeisto... Lue lisää...
Vastakkainasettelun ...

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

26.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image