Ulkomaat

Mat­ka­toi­mis­tot kotiuttavat suomalaiset Egyptistä

Ulkomaat 15.8.2013 16:13 | Päivitetty 15.8.2013 22:53
STT

Egyptin levottomuudet ovat levinneet myös turistialueena tunnettuun Hurghadaan. Suomen ulkoministeriö on muuttanut suosituksiaan, ja kehottaa nyt välttämään matkustamista Egyptiin. Suositus koskee myös Punaisenmeren lomakohteita.

Matkatoimisto Tjäreborg alkaa lähettää suomalaisia asiakkaitaan kotiin Egyptistä viikonlopun aikana. Matkatoimiston myynti- ja markkinointijohtajan Peter Kålan mukaan kaikki asiakkaat pyritään saamaan takaisin Suomeen viimeistään maanantaina. Tjäreborg myös peruu kaikki elokuun ja syyskuun matkat Egyptiin.

Ylen mukaan myös Finnmatkat pyrkii tuomaan asiakkaansa Suomeen maanantaihin mennessä. Finnmatkat peruu kaikki Egyptin-matkansa 7. lokakuuta saakka.

Ulkoministeriön mukaan Egyptissä ei ole välitöntä vaaraa suomalaisturisteille, vaan suositus välttää tarpeetonta matkustamista on vain varotoimi. Matkatoimistot voivat itse päättää lomamatkojen järjestämisestä tai lomalaisten kotiuttamisesta Suomeen.

----

Korjattu aiempaa uutista: Finnmatkat peruu Egyptin-matkansa 7. lokakuuta saakka, ei 7. elokuuta saakka. Kåla on myynti- ja markkinointijohtaja, ei tiedottaja.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Hei Haloo, ulkoministerin pitäisi kieltää kaikki matkat Egyptiin. Jotain järkeä kehiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onkohan Suomen ulkoministeriön tehtävänä Egyptin matkailun edistäminen ja matkatoimistojen tukeminen vai kansalaisten suojelu?
Viisaus näyttää jälleen löytyvän naapurimaiden puolelta.
Hei haloo kyseessä on LOMAMATKAILU rannikolla ja muuallekin voi mennä!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Kainuun maakunnassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Kuusamon kuntaa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi ja Kemijärvi. Ruohikkopalojen vaara on suuri Keski-Lapissa, Kuusamon kunnassa sekä Sallan kunnassa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

162 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Antti Rinteen aika

Näinhän se on, että porvarihallitus ei saa leikata mitään. Leikkaamisen yksinoikeus kuuluu vasemmistolaiselle hallitukse... Lue lisää...
Näinhän se on..

Jari ja sarjakuvat

Jari

20.5.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image