Ulkomaat

Löfven muistutti toimittajia Yh­dys­val­lois­sa: Ruotsissa ei ole no go -alueita

Ulkomaat 6.3.2018 23:17
STT

Ruotsissa ei ole niin kutsuttuja no go -alueita, joille kansalaiset ja viranomaiset eivät voisi turvallisesti mennä, muistutti maan pääministeri Stefan Löfven yhdysvaltalaistoimittajia tiedotustilaisuudessa Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin kanssa Washingtonissa.

Löfven ja Trump tapasivat tänään Valkoisessa talossa.

Löfveniltä kysyttiin, onko hän edelleen samaa mieltä esittämästään kritiikistä Trumpin maahanmuuttopolitiikkaa kohtaan.

Löfven vastasi, että vaikka Ruotsissa on ongelmia ja haasteita, maalla on myös hyvät lähtökohdat puuttua niihin ja esimerkiksi turvallisuusjoukkojen ja poliisin resursseja on jo parannettu.

MAINOS

Kommentoi

Olen valmis lyömään vetoa vaikkapa Löfvenin kanssa siitä, että löydän Ruotsista helposti muutamia paikkoja, joihin hän ei ilman turvamiehiään yksin uskaltaudu. Tai jos uskaltautuu, ei palaa takaisin aivan entisenä - ulkomuodoltaan ja mielipiteiltään. Tänäntyyppisiä kaupunkialueita löytyy toki Euroopasta muitakin - ja on niitä varmuudella USA:ssakin.
Valtiot ovat epäonnistuneet, niiden ensisijainen velvollisuus kun on taata kansalaistensa kaikkinainen turvallisuus, sekä sisäisiä että ulkoisia uhkia vastaan. Siitä maksetaan veroja, jos se puuttuu, puuttuu valtiolta verotusoikeuskin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juu ja näihinhän on tyypillisesti saatu todenmukaisin vastaus poliitikoilta ja pääministeriltä? Tämä poliittinen eliitti unohtaa toistuvasti, että meillä kansalla on edelleenkin pääsy nettiin ja sosiaaliseen mediaan johon ruotsalaiset lataavat videoita ja kommentteja kokemuksistaan. Sieltä löytyy jopa poliisien kuvaamaa materiaalia. Ruotsin tilanne on hyvin paha. Otetaan me Suomessa omat rajat valvontaan ennen kuin käyn kuten Ruotsissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

83
Rasismitutkija Vesa Puuronen: MV-oikeudenkäynnissä punnitaan sananvapauden rajat Suomessa – Kovemmat sanktiot tarpeen
54
Uusi valvontalaitteisto Kajaanintien ja Ratakadun risteykseen – seuraa myös liikennevalojen noudattamista
42
ICT-ala vetää Oulussa – edessä on positiivinen työvoimahaaste
34
Vain joka kolmas jatkaa suoraan lukiosta jatko-opintoihin – tukikuukausia ei haluta käyttää kakkos- tai kolmosvaihtoehtoihin
24
Euroopan komissio ehdottaa liikenneverkon ydinkäytävän jatkamista pohjoiseen – mahdollistaisi unionin rahoituksen liikenteen kehittämiseen
19
Vihreät haluaa vähentää turkistarhauksen maataloustukea – turkisala ei kuitenkaan ole koskaan sellaista saanut
18
Tivolilaite jumittui teknisen vian vuoksi Oulun Hietasaaressa, pelastuslaitos auttoi 14 henkilöä alas puomitikkailla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa, Koillismaalla sekä Lapin kaakkoisosassa kehittyy ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s.

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Kolari, Sodankylä, Pelkosenniemi, Enontekiö ja Inari.

Jari ja sarjakuvat

Jari

17.6.

Naapurit

18.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image