Ulkomaat

Kym­me­net­tu­han­net vastustivat Wienissä äärioikeiston pääsyä hallitukseen

Ulkomaat 13.1.2018 20:48
STT

Kymmenettuhannet ihmiset osoittivat lauantaina mieltään Wienissä Itävallan hallituskoalitiota vastaan.

Poliisi arvioi, että protestiin otti osaa noin 20  000 ihmistä. Mielenosoituksen järjestäjät arvioivat ihmisiä olleen jopa 50  000.

Mielenosoituksella vastustettiin äärioikeiston nousua hallitukseen. Lauantain mielenosoituksessa ihmiset kantoivat muun muassa natseja vastustavia kylttejä.

Itävallan uusi hallitus vannoi virkavalansa viime kuussa. Sen muodostavat keskusta-oikeistolainen kansanpuolue (ÖVP) ja äärioikeistolainen vapauspuolue (FPÖ).

Vapauspuolue sai lokakuussa järjestetyissä parlamenttivaaleissa kolmanneksi eniten ääniä.

MAINOS

Kommentoi

Ulkomaalaisten medioiden mukaan mielenosoituksessa oli mukana huomattavan paljon saksalaisia vihreitä ja vasemmistolaisia.

Suomessakin voisivat ruotsalaiset anarkistit käydä osoittamassa mieltään ja vedota muita maita boikotoimaan Suomea, koska Suomen hallitus ei ole heidän hyväksymä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samaan aikaan jopa miljoonat ovat onnellisia demokratian toimivuudesta. Tässä meillä esimerkki siitä miksi globalistit kuten EU kammoksuvat demokratiaa. He pelkäävät että kansa "äänestää väärin". Tästä syystä EU:ssa ei ole demokratiaa vai muistatko äänestäneesi EU-presidentin vaaleissa tai tiedätkö edes mikä istuvan EU-presidentin nimi on?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa erittäin tukalaa hellettä maan eteläosassa sekä tukalaa hellettä maan keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä- ja Keski-Lapissa.

Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Muonio, Pelkosenniemi, Savukoski, Inari ja Utsjoki.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työttömät sylkykuppina

329 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työttömät sylkykuppina

Ensinnäkään, tämä ei pidä paikkaansa. Ei ole ketään jotka "aina" saa töitä, eikä ketään jotka eivät "koskaan" saa töitä,... Lue lisää...
Väsynyt

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image