Ulkomaat

Mainos

Ita­lia­lais­vies­ti­met: Berliinin iskusta epäilty ammuttu tu­li­tais­te­lus­sa Milanossa

Berliinin joulutorin terrori-iskusta epäilty Anis Amri on ammuttu tulitaistelussa Milanossa, kertovat italialaisviestimet ja uutistoimisto Reuters.
Ulkomaat 23.12.2016 11:46 | Päivitetty 23.12.2016 13:09
STT

Berliinin joulutorin terrori-iskusta epäilty Anis Amri on ammuttu tulitaistelussa Milanossa, kertovat italialaisviestimet.

Italialaisen Ansa-uutistoimiston mukaan poliisi pysäytti Amrin auton Sesto San Giovannissa lähellä Milanoa kolmen kieppeissä viime yönä rutiinitarkastusta varten. Tuolloin Amri veti esiin pistoolin ja paikalla alkoi tulitaistelu, jonka seurauksena Amri kuoli.

Amri on ollut pakosalla maanantaista saakka. Tuolloin hänen epäillään ajaneen tahallaan kaappaamallaan rekalla ihmisten päälle Berliinin joulutorilla. Iskussa kuoli 12 ihmistä ja kymmeniä loukkaantui, heidän joukossaan yksi suomalainen.

Amri tuli Italiaan vuonna 2011 syntymämaastaan Tunisiasta. Pian saapumisensa jälkeen hän joutui vankilaan tulipalon sytyttämisestä vastaanottokeskuksessa. Hänet vapautettiin toissa vuonna, minkä jälkeen Amri lähti Italiasta Saksaan.

Saksa viestittää olevansa helpottunut siitä, että Berliinin terrori-iskusta epäilty Amri on ammuttu Italiassa eikä ole enää vaaraksi. Sisäministeriön edustaja Tobias Plate muistutti kuitenkin tiedotustilaisuudessa, että Saksa ei vielä ole saanut virallista vahvistusta asiasta Italialta.

Italian sisäministeri Marco Minniti kertoi omassa tiedotustilaisuudessaan, että poliisin Milanon lähellä ampuma henkilö on "ilman epäilyksen häivää" Amri.

Linkki juttuun

MAINOS
Mainos

Lue lisää aiheesta

Mainos
Mainos

Uutisvirta

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Lapsella kaksi äitiä ?

184 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sipilän mahdoton työllisyystavoite toteutuu !

Juuri oli mediassa kerrottu: Kun työnhakija on töissä 1h/ viikko, työttömyys on historiaa hänen kohdallaan! Eläköön hal... Lue lisää...
Hyvin menee, mutta m...

Jari ja sarjakuvat

Jari

22.2.

Naapurit

22.2.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image