Ulkomaat

Hollanden suosio nousi kohisten terrori-iskujen jälkeen

Ulkomaat 19.1.2015 9:59 | Päivitetty 19.1.2015 17:25
STT

Ranskan presidentin Francois Hollanden pohjamudissa rypenyt suosio on kohentunut huimasti Pariisin terrori-iskujen jälkimainingeissa. Tuoreessa mielipidekyselyssä 40 prosenttia vastanneista ilmoittaa olevansa tyytyväisiä Hollandeen. Kuukaudessa presidentin kannatus on noussut huimat 21 prosenttiyksikköä.

Hollande on saanut runsaasti kansainvälistä näkyvyyttä terrori-iskujen jälkeen. Presidentti muun muassa johti Pariisissa miljoonien ihmisten marssia terrorismia vastaan.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Valitettavasti tuo "johti marssia" on taas pelkästään lehdistön näkemys, tosiasiassahan katu oli suljettuna sekä edestä että takaa (=täysin tyhjää) ja nuo kansakuntiemme urheat linssiluteet olivat tasasivuisen kolmion muotoisena joukkona jokaisen pinnistellessä itselleen enemmän näkyvyyttä. Metrin mittaisetkin poliitikot kasvoivat hetkessä.

Kun lehdistö korostaa ihmisten tasa-arvoa, niin tavanomaiseen tapaan sekin tarkoittaa, että "omat" ovat toki muita tasa-arvoisempia. Jos isku olisi kohdistunut ainoastaan kosher-kauppaan, ei palstatilaa olisi herunut lehdilta eikä Hollande olisi vaivautunut asian tiimoilta jättämään edes mopoajelujaan.

Yhteinen vihollinen kuitenkin kääntää huomion pois epäsuositusta hallitsisjjasta, joten Hollande voi nyt ruveta sovittelemaan kenttä-asua ja kypärää ja tutustua esim. Ranskan joukkojen ilmatoimintaan Syyriassa. Mutta -please - tosikuvaa sieltä eikä pelkkiä lavasteita, sillä yksi kuva valehtelee enemmän kuin tuhat sanaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vai johtiko marssia? Eri kuvakulma paljastaa että Francois oli Angelan ja muutaman muun parhaan kaverinsa kanssa ihan omalla marssillaan, aitojen ja valvovien poliisien takana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa koko maassa lukuun ottamatta Utsjoen, Inarin ja Enontekiön kuntia. Ruohikkopalojen vaara on suuri Pohjois-Lapissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta

122 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Yh-äippien mollaus

Joo, se on todella omituista. Minut kasvatti yh-äiti ja olen menestynyt elämässäni erittäin hyvin. Tärkeintä ei ole se m... Lue lisää...
Typykkä!

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

26.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image