Ulkomaat

Mainos

David Cameron EU-eron kan­nat­ta­jil­le: Myöntäkää riskit

Ulkomaat 28.2.2016 3:58 | Päivitetty 28.2.2016 5:22
STT

Britannian pääministeri David Cameron vaatii Britannian EU-eron kannattajia myöntämään eroon liittyvät riskit.

EU-eron puolesta kampanjoivat eivät tähän asti ole esittäneet selkeää näkemystä siitä, millainen Britannian tulevaisuus EU:n ulkopuolella olisi, Cameron sanoo Sunday Telegraph -lehden julkaisemassa tekstissä.

Cameronin mukaan EU:sta lähteminen tarkoittaisi riskejä muun muassa Britannian taloudelle sekä eurooppalaiselle turvallisuusyhteistyölle.

Britanniassa järjestetään kansanäänestys EU-erosta 23. kesäkuuta. EU-jäsenyyttä kannattavalla Cameronilla on kansan lisäksi vakuuteltavana vielä osa oman konservatiivipuolueensa kansanedustajista.

Viimeisin kova isku Cameronin EU:ta puoltavalle kampanjalle oli, kun Lontoon suosittu pormestari Boris Johnson ilmoitti kannattavansa EU-eroa. Cameronin ystävänä tunnettua Johnsonia on pidetty Cameronin mahdollisena seuraajana konservatiivipuolueen johtajana.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS
Mainos

Kommentoi

Myöntäisivät Eu kannattajat edes faktat. Myös Suomessa pitäisi myöntää faktat niistä haitoista mitkä Eu ja varsinkin Euro on tuonut tullessaan. Riskejä jotka ovat vain faktoihin perustumattomat uhkakuvat mitkä mielikuvitus tuo aina tullessaan uuteen tilanteeseen mentäessä.
Keskittyisivät vain kannattajat kehumaan niitä hyötyjä pelottelun sijasta, vai onko ne väitetyt hyödyt niin tarkoitushakuisia ettei ne enää uppoa kansaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos
Mainos

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kansanedustajien eläkkeet

"eläkemaksuja ja -karttumia tulee suhteuttaa: suuret maksut tarkoittavat suuria karttumia, ja päinvastoin." Olet sinä va... Lue lisää...
Voi y...

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.3.

Naapurit

17.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image