Ulkomaat

Mainos

CNN: Alabamassa koulussa ammuttiin vahingossa - yksi kuoli ja toinen haavoittui

Ulkomaat 8.3.2018 3:59 | Päivitetty 8.3.2018 4:35
STT

Yhdysvalloissa Alabaman osavaltiossa 17-vuotias naisopiskelija on kuollut, kun Birminghamissa sijaitsevassa Huffman High School -nimisessä koulussa ammuttiin vahingossa, kertoo muun muassa CNN. Lisäksi toinen 17-vuotias miesopiskelija haavoittui ja hän on kriittisessä tilassa. Washington Postin mukaan ampuminen tapahtui kello kolmen jälkeen iltapäivällä paikallista aikaa.

Birminghamin poliisipäällikön Orlando Wilsonin mukaan laukauksia ammuttiin ainakin kaksi. Poliisi katsoo, että ampuminen tapahtui vahingossa, mutta ei kerro asiasta sen tarkemmin.

Birminghamin kaupunginkoulujen ylitarkastajan Lisa Herringin mukaan koulussa on metallinpaljastimet ja koulujen turvallisuutta valvovat viranomaiset olivat ampumahetkellä paikalla. Herringin mukaan koulu aukeaa torstaina normaalisti, mutta kampuksella on silloin poliiseja.

Birmingham kaupunginjohtajan Randall Woodfinin mukaan kuollut opiskelija oli juuri täyttämässä 18 ja hänet oli hyväksytty opiskelemaan. Kuollut naisopiskelija haaveili sairaanhoitajan ammatista.

Linkki juttuun

Linkki juttuun

MAINOS
Mainos

Kommentoi

Mainos
Mainos

Uutisvirta

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Linnanmaan prisman parkkialue, sakot!

Homma on mennyt tuohon, koska viereisten talojen asukkaat/ heidän vieraansa ovat vallanneet Prisman parkkipaikan yötä-pä... Lue lisää...
Aivan oikea päätös

Jari ja sarjakuvat

Jari

18.3.

Naapurit

19.3.
Mainos
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image