Ulkomaat

Arabiliitto vaatii kan­sain­vä­lis­tä tutkintaa Israelin toimista Gazan rajalla

Ulkomaat 17.5.2018 20:46 | Päivitetty 17.5.2018 21:31
STT

Israelin joukkojen väkivaltaisuuksista palestiinalaisia kohtaan täytyy tehdä uskottava kansainvälinen tutkinta, vaatii Arabiliiton johtaja Ahmed Abul Gheit. Hän kommentoi asiaa Arabiliiton ulkoministereiden tapaamisessa Kairossa torstaina.

Viime päivien väkivaltaisuuksissa Gazan rajalla on kuollut kymmeniä palestiinalaisia mielenosoittajia.

Israelilaisjoukot ovat tappaneet yli 110 palestiinalaista maaliskuun alun jälkeen. Tuhannet palestiinalaiset ja yksi israelilainen sotilas ovat vahingoittuneet väkivaltaisuuksissa.

Israel syyttää Gazaa hallitsevaa islamistista Hamasia mielenosoitusten järjestämisestä ja sanoo vain puolustavansa omaa aluettaan.

MAINOS

Kommentoi

Missä muualla saa ampua silmittömästi mielenosoittajia joutumatta siitä kaikkien muiden maiden boikottiin ja ilman että kukaan maa uskaltaa oikeasti tuomita moista joukkoteloitusta? Ei missään. Sananvapautta vaaditaan suu vaahdossa sekä oikeutta olla erimieltä, mutta tosipaikan tullen jaetaan ja toteutetaan kuolemantuomioita paikan päällä. Eikä kukaan ole edes pöyristynyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinulta ja usealta muultakin on jäänyt uutisen toinen puoli pimentoon, kun mm Kaleva ei ole uutisoinut asiasta kuin yhdeltä näkökannalta.
Kyseessähän oli ollut 40 000 puukoin jne aseistautuneiden ihmisen joukko, joka oli pyrkinyt läpi aidan viereiseen kaupunkiin varoituksista huolimatta. Jos joukkoa ei olisi pysäytetty miten olisi käynyt? Kuolleita siviilejä Israelin puolella satoja? Tuollaista raivokasta ihmisjoukkoa kun ei niin helposti pysäyteyäkkään, kun se pääsee vauhtiin. Mistään rauhallisesta mielenilmaisusta ei ole siis ollut kysymys.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kemijärvi, Salla, Kolari ja Pelkosenniemi. Ruohikkopalojen vaara on suuri seuraavissa Lapin kunnissa: Muonio, Kittilä, Sodankylä, Savukoski ja Enontekiö.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Mannerheim oli hieno mies

238 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Orpo näpäytti Rinnettä punakapinasta

Lahtari haikailee 100 vuotta vanhoja ihania lahtiaikoja, silloin sai lain nojalla hävittää väärinajattelijoita. Lue lisää...
Piti olla sovinto!

Jari ja sarjakuvat

Jari

24.5.

Naapurit

24.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

www.kaleva.fi/yrityspalvelut


stats-image